Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät työsuhde-edut ja mahdollista työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta stadinasunnot.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, keskinen varhaiskasvatusalue
 
Työavain 5-3119-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.09.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 27.08.2019  kello 14:00
Päiväkoti Kotikallio , Saarenkatu 2-4 00550 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Päiväkoti Kotikalliolla on pitkät perinteet, joka näkyy rikkautena niin toiminnassamme, hyvissä käytänteissä, leikkimateriaaleissa kuin toimintaympäristössämme. Panostamme työhyvinvointiin sekä pidämme yllä keskustelevaa, työtä ja työskentelytapoja kehittävää toimintakulttuuria. Päiväkoti Kotikalliosta löydät työhön sitoutuneen, pedagogisesti vahvan työyhteisön.

Ulkopedagogiikka on tärkeä osa päiväkotimme toimintaa; retkeilemme viikoittain ja ulkoilemme paljon. Kuluneen toimintakauden aikana päiväkotimme pihalla toimi liikennekaupunki, jonka lapset itse suunnittelivat ja rakensivat. Liikunnan ja monipuolisen liikkumisen lisäksi tulevalla toimintakaudella päiväkoti Kotikallio on mukana "Innovatiiviset päiväkodit" -toiminnassa.

Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä, innostunutta ja sensitiivisen työotteen omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 2-4 -vuotiaiden lasten ryhmään.


Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2593,84 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Jerkka Laakkonen
09 310 42714
jerkka.laakkonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa