Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät työsuhde-edut ja mahdollista työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta stadinasunnot.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
 
Työavain 5-3096-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 30.08.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 27.08.2019  kello 15:00
Varhaiskasvatusyksikkö Borgströminmäki , Föglönkuja 1 00590 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
 
Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme, tammikuussa valmistuneeseen Borgströminmäen päiväkotiin luontopedagogiikasta ja sen kehittämisestä innostuneita varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Uudessa Borgströminmäen päiväkodissa haluamme ottaa monimuotoisen lähiluontomme osaksi jokapäiväistä arkeamme luonto- ja ympäristökasvatuksen ollessa toimintamme ytimessä.
Luonto- ja ympäristökasvatuksen osaamisen lisäksi arvostamme erityisesti sukupuolisensitiiviseen kasvatukseen ja perheiden monimuotoisuuteen perehtyneisyyttä.

Arvostamme jokaista lasta yksilönä, ja haluamme kasvattaa heistä aktiivisia oppijoita ja toimijoita. Odotamme sinulta lapsen sensitiivistä kohtaamista ja osallisuuden aktiivista vahvistamista. Yhteistyö perheiden kanssa on meille tärkeää ja edellytämme sinulta motivoitunutta ja ammatillista työotetta.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla rakentamaan ja kehittämään uutta työyhteisöä, sekä uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa kokonaan uuteen päiväkotiimme!

Olet hakemamme, jos olet kehittämissuuntautunut ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Olemme uusista tuulista kiinnostuneita, joten jos olet esimerkiksi vastavalmistunut, älä epäröi hakea! Päiväkotimme sijaitsee hyvien ulkoilumaastojen ja joukkoliikenneyhteyksien äärellä.

 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 149, 94 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/ viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Sari Vahvakallio
09 310 22263
sari.vahvakallio@hel.fi
 
Varajohtaja Sari Kinnunen
09 310 22630
 
 
 Hae paikkaa