Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Apulaisosastonhoitaja, Koskelan monipuolinen palvelukeskus, vakinainen
 
Työavain 7-1636-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.08.2019  kello 16:00
Koskelan monipuolinen palvelukeskus Yksikkö C1 , Käpyläntie 11 00600 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Etelän palvelualue
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme kehittämismyönteistä, ennakkoluulotonta ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa apulaisosastonhoitajaa Koskelan monipuoliseen palvelukeskukseen yksikköön C1.

Yksikkö C1 on 15-paikkainen vaikeasti psyykkisesti oireilevien asukkaiden koti, jossa toteutetaan yksilövastuullisen hoitotyön periaatteita ja jossa kaikille asukkaille on nimetty vastuuhoitajapari. Yksikön tärkeitä tavoitteita ovat asukkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen ja kuntoutumista edistävä toiminta. Periaatteena on asukkaan oman näköinen elämä, jolla varmistetaan asukkaille turvallinen, merkityksellinen ja arvokas elämä. Työyhteisön arvot ovat: yksilöllisyys, turvallisuus, tasa-arvoisuus, kiireettömyys ja kunnioitus.

Apulaisosastonhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja kehittäjänä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden toimintakykyä tukevan työotteen varmistaminen ja kehittäminen, hoitotyön laadun ja työmenetelmien kehittäminen, arvioiminen ja ylläpitäminen. Olet aktiivisesti hoitoyön arjessa mukana ja toimit aktiivisena kehittäjänä yksikössä.

Lisäksi toimit osastonhoitajan työparina ja tarvittaessa myös sijaisena. Toimenkuvaasi on mahdollisesti tulossa muutoksia. Odotammekin sinulta valmiutta toimia työnantajan edustajan roolissa. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä sopiva ripaus huumoria, auttavat sinua menestymään ja kehittymään tässä tehtävässä. Arvostamme kokemusta ja aitoa kiinnostusta juuri meidän asukaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja toimintamme kehittämiseen.

Käytössämme on sähköinen Pegasos -hoitotietojärjestelmä ja RAI -järjestelmä. Yksikössä on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Käytämme kodinomaisia työvaatteita. Sinulla on mahdollisuus valvonta-ateriointiin.

Arvostamme hyvää työilmapiiriä ja perehdytämme sinut hyvin. Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungin työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Tervetuloa hyvän hoidon joukkoomme!

Työt voivat alkaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, joihin sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus Suomessa. Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoidon edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Kykyä työskennellä monialaisissa ryhmissä, mutta kykyä myös itsenäiseen päätöksentekoon, aitoa kiinnostusta asukaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
 
Luemme eduksi: Kokemuksen psykiatrisesta hoitotyöstä sekä työstä ryhmäkodissa, Pegasos -järjestelmän osaamisen ja Titania -järjestelmän tuntemisen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2641,10 e /kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö, 116h 15 min/3vkoa
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
ylihoitaja Päivi Liikka
09 310 50983
paivi.liikka@hel.fi
 
osastonhoitaja Zahra Momenhasirbaf
09 310 51989
zahra.momenhasirbaf@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa