Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Sosiaalityöntekijä, Auroran sairaala, liikkuva avohoito
 
Työavain 7-1628-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 26.08.2019  kello 16:00
Auroran sairaala, liikkuva avohoito , Nordenskiöldinkatu 20 00250 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Haemme kehittämismyönteistä sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan psykoosipalveluihin Auroran sairaalan liikkuvan avohoidon työryhmään. Tehtävä täytetään 23.9.19 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Liikkuvaa avohoitoa toteutetaan työparityöskentelynä kuntouttavalla, joustavalla, yksilöllisellä ja tarpeenmukaisella hoito-otteella potilaiden omassa asuinympäristössä. Kohderyhmä on pääsääntöisesti uusiutuvista psykooseista kärsivät, avohoitoon toistuvasti sitoutumattomat, skitsofreniaa tai skitsoaffektiivista häiriötä sairastavat potilaat, joiden hoidossa muut hoitokeinot on todettu riittämättömiksi (aluepoliklinikan, psykiatrisen kotihoidon, Tehon ja muiden tukikeinojen, esim. tuetun asumisen tarjoamat keinot).

Tehtävässä yhdistyvät aikuissosiaalityön ja terveydenhuollon sosiaalityön tehtävät ja siihen kuuluu mm. palvelutarpeen arviointia, harkinnanvaraisen ja ennaltaehkäisevän toimeentulotuen päätöksentekoa, muita sosiaalihuoltolain mukaisia tehtäviä sekä SAS-prosessien ja muiden palvelujen käynnistämistä sekä yhteistyötä potilaan läheisten ja verkostojen kanssa.

Tarjoamme sinulle kaupungin henkilöstöedut, esimerkiksi työsuhdematkalippuedun ja ammattiasi tukevaa koulutusta. Helsingin kaupungilla on myös työsuhdeasuntoja.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1628-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
 
Luemme eduksi: kokemuksen aikuissosiaalityön tehtävistä ja psykiatristen potilaiden ja heidän verkostojen kanssa työskentelystä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3350e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 15 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Kouhi
09 310 59121
sanna.kouhi@hel.fi
 
Psykososiaalisen työn päällikkö kaisu Maunuksela
09 310 62462
kaisu.maunuksela@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa