Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Lähihoitaja/perushoitaja, Viiskulman kotihoito, määräaikainen
 
Työavain 7-1627-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 06.09.2019  kello 16:00
Viiskulma 4 lähipalvelualue , Hietaniemenkatu 9 B, 2. kerros 00100 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Etelän palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Haemme Viiskulma 4 lähipalvelualueen Punavuori-tiimiin lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 2.9.-31.12.2019.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työsi on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi, sekä tarvittaessa tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin sairaanhoitajien ja lääkärin kanssa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonlopputyötä ja varallaoloa. Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä, joka helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Työhösi saat perehdytyksen ja moniammatillisen tiimin tuen.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat työskennellä joustavasti tiimin jäsenenä ja yksin vaativissakin asiakastilanteissa. Lisäksi toivomme, että olet halukas kehittämään itseäsi ammatillisesti, sekä koko tiimiämme asiakkaidemme parhaaksi.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet, sekä suuren työantajan henkilöstöedut.

Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2294,47 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö, kaksivuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kotihoidon ohjaaja Riikka Lammila
040 334 0278
riikka.lammila@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa