Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Lähihoitaja, Keskinen kotihoito, Kallio 2 lähipalvelualue, määräaikainen osa-aikatyö
 
Työavain 7-1625-19
Määräaikainen/Osa-aikatyö työsuhde  alkaen 02.09.2019 (päättyy 15.12.2019)
Hakuaika päättyy 23.08.2019  kello 15:00
Keskinen kotihoito, Kallio 2 lähipalvelualue , Käenkuja 1 B, 7.krs 00500 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Etelän palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Tervetuloa töihin osaavien ammattilaisten joukkoon Keskisen kotihoidon Kallio 2 lähipalvelualueelle, Hakaniemen-tiimiin!

Tarjolla on lähihoitajan 80% osa-aikatyö ajalle 2.9.-15.12.2019. Työ voi sopimuksen mukaan painottua ilta- ja viikonlopputyöhön.

Hakaniemen-tiimin hoitajat kuvailevat omaa tiimiään seuraavasti; olemme rento, iloinen, moniammatillinen, sosiaalinen ja aktiivinen tiimi!

Voit olla kokenut konkari, vastavalmistunut lähihoitaja tai lähihoitajan opintoja viimeistelevä työntekijä. Perehdytämme uuden työntekijän itse. Toivomme, että olet luotettava, avulias, asiakaslähtöinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tärkeää on olla kiinnostunut kotihoitotyöstä sekä työskentelystä ikäihmisten parissa.

Työpisteemme sijaitsee Sörnäisissä, viihtyisissä tiloissa, hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä osoitteessa Käenkuja 1 B, 7. kerros. Alueellamme liikutaan kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla; ajokorttia et meidän alueella tarvitse.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, työsi on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Käytämme myös PegasosMukana- tietojärjestelmää.

Kotihoitotyö on vaativaa ja monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja ja varallaoloa.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Jätäthän hakemuksen helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 80% kokoaikaisen 2294,47€/kk peruspalkasta
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 2-vuorotyö, jaksotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jonna Helminen
050 402 0429
jonna.helminen@hel.fi
arkisin klo 9-15
 
 
 Hae paikkaa