Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät työsuhde-edut ja mahdollista työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta stadinasunnot.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 työpaikkaa
 
Työavain 5-2997-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 26.08.2019
Hakuaika päättyy 20.08.2019  kello 16:00
Varhaiskasvatusyksikkö Yliskylä , Köökarinpolku 1 00840 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatusyksikkö Yliskylään 1-2 -vuotiaiden lasten ryhmään sensitiivisiä, innostuneen työotteen omaavia ja pienryhmätoiminnasta kiinnostuneita varhaiskasvatuksen opettajia vakituisiin työsuhteisiin.

Yliskylässä pääset työskentelemään vain vuoden vanhoissa upeissa toimintatiloissa. Sijaitsemme erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Laajasalossa, jossa niin ympäröivä luonto kuin leikkipihamme suurine metsäalueineen mahdollistavat moninaisen oppimisympäristön hyödyntämisen toiminnassamme. Toivomme, että olet kiinnostunut pienten pedagogiikasta ja näet pienryhmätoiminnan tärkeänä osana varhaiskasvatusta.
Tule siis mukaamme suunnittelemaan ja toteuttamaan Helsingin varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa yhdessä osaavien kollegojen kanssa ja tuo mukanasi myös uudet ja raikkaat ideasi varhaiskasvatuksen arjen kehittämiseen. Arvostamme pedagogista silmää, hyviä tiimityötaitoja, kehittävää ja arvioivaa työotetta sekä positiivista asennetta.

Työn alkamisajankohdasta voidaan sopia.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2593, 84 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min /viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Sirkku Sydänmäki
09 31056420
sirkku.sydanmaki@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa