Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin taloushallintopalvelu -liikelaitos, Talpa, tuottaa kirjanpito-, ostolasku-, laskutus-, maksuliikenne- ja palkanlaskentapalveluja Helsingin kaupunkikonsernille. Talpan asiakkaita ovat Helsingin kaupungin toimialat, liikelaitokset ja kaupungin omistamia osakeyhtiöitä, kaupungin johto ja henkilöstö sekä kaupungin palveluja käyttävät helsinkiläiset. Talpassa työskentelee noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto on 27 miljoonaa euroa. Taloushallintopalvelu kuuluu kaupungin keskushallintoon.

Tarjoamme Talpassa mielenkiintoisen ja vakaan näköalapaikan kaupungin talouteen ja järjestelmiin sekä asiantuntevan organisaation tuen. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Palkkahallinnon palvelut -osastolla vastaamme asiakasorganisaatioiden palkanlaskennasta, palkkakirjanpidosta, palkkioiden ja eläkkeiden maksamisesta sekä työnantajatilityksistä.
 
Palkkasihteeri
 
Työavain 44-21-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.09.2019 (päättyy 24.02.2020)
Hakuaika päättyy 27.08.2019  kello 16:00
Kaskon palvelualue , Sörnäisten rantatie 27 A 00500 Helsingin kaupunki
Taloushallintopalvelu liikelaitos, Palkkahallinnon palvelut-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme palkkasihteeriä määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2019-24.2.2020 kasvatuksen ja koulutuksen palkkahallinnon palveluista vastaavalle palvelualueellemme.

Palkkasihteerin tehtävässä vastaat tiimisi kanssa palkanlaskennan peruspalvelusta, palvelussuhdeasioiden hoidosta sekä muista palkanlaskennan asiantuntijatehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää motivoitunutta työotetta, pitkäjänteisyyttä sekä hyviä tiimityö-ja asiakaspalvelutaitoja. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työhön sekä kehittämismyönteisyyttä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän, jossa pääset kehittymään palkkahallinnon asiantuntijaksi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto, esim. merkonomi
 
Luemme eduksi: Kokemuksen palkkahallinnon ja/tai hr-tehtävistä
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2231,00
Työaika: Toimistotyöaika
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Olga Gonchar
09 31020727
olga.gonchar@hel.fi
 
Päivi Quandt
09 31036478
paivi.quandt@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa