Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Sairaanhoitaja, mielenterveyspalvelupiste Mieppi, vakinainen, 4 työpaikkaa
 
Työavain 7-1583-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.10.2019
Hakuaika päättyy 27.08.2019  kello 16:00
Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskus , Jauhokuja 4 00920 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Kehitämme Psykiatria- ja päihdepalveluissa matalan kynnyksen mielenterveyspalveluita. Käynnistämme Mielenterveyspalvelupiste Miepin marraskuussa 2019 Myllypuron terveysasemalla. Nuoret ja aikuiset saavat Miepistä maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua mielenterveysammattilaisen kanssa. Palvelupisteessä tarjotaan helposti saatavilla olevaa varhaista tukea ongelmatilanteissa. Yhtenä tavoitteena on ennaltaehkäistä vaikeuksien kasautumista ja mielenterveyden häiriöiden syntymistä.

Palveluun hakeudutaan sähköisellä ajanvarauksella, puhelimitse tai tulemalla ajanvarauksettomille vastaanotoille. Palvelu on täysin uudenlainen Helsingissä ja sitä tullaan kehittämään käyttäjälähtöisesti toiminnan alkamisen jälkeen. Tulemme kehittämään esimerkiksi sähköisiä palveluja osaksi Miepin palveluvalikoimaa.

Haemme nyt neljää mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Mieppiin. Mieppi sijoittuu psykiatria- ja päihdepalveluissa Ensilinjan palveluihin. Pisteessä tulee työskentelemään neljä sairaanhoitajaa ja kaksi psykologia, joista yksi nimetään määräajaksi tiiminvetäjäksi. Hänelle maksetaan tehtäväkohtaista palkanlisää. Tiiminvetäjän tehtävänä on koordinoida Miepin jokapäiväistä toimintaa ja sen kehittämistä. Hän ei toimi esimiehenä.

Jos olet innostunut kehittämään jotain täysin uutta, tämä on unelmiesi työtehtävä!

Tehtävät täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Jätä sähköinen hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

 
 
Kelpoisuusehto:  Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Aikaisempaa työkokemusta mielenterveyspalveluista sekä itseohjautuvaa, joustavaa ja kehittämisorientoitunutta työotetta.


 
Luemme eduksi: Helsingin kaupungin ja Psykiatria- ja päihdepalveluiden palvelujärjestelmän tuntemus. Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot esim. kognitiivinen terapia sekä muut erilaiset ryhmä- ja yksilöterapiakoulutukset.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2609,58e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,15 päivätyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
osastonhoitaja Mirka Reinholm
040 519 0317
mirka.reinholm@hel.fi
 
päällikkö Sami Keränen
050 402 5489
sami.keranen@hel.fi
12.8.2019 alkaen
 
 
 Hae paikkaa