Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Lähihoitaja, Koskela 1 kotihoito, sijaisuus
 
Työavain 7-1563-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 26.08.2019 (päättyy 17.02.2020)
Hakuaika päättyy 22.08.2019  kello 16:00
Koskela 1 Lp , Käpyläntie 11 A-talo 5.kerros 00600 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Etelän palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Haemme Koskelan kotihoitoon lähihoitajaa äitiys/vanhempainvapaan sijaisuuteen. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyövuoroja sekä varallaolovuoroja. Haastattelut aloitetaan 5.8.2019 ja valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kotihoidosta, sillä tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimetyn perehdyttäjän opastuksessa. Teet kotikäynnit ensimmäisen viikon ajan yhdessä perehdyttäjäsi kanssa tutustuen alueeseen ja asiakkaisiimme. Samalla aloitat lääkelupaprosessin. Perehdytys jatkuu tämän jälkeen yksilölliset tarpeet huomioiden ja opastusta voit kysyä keneltä tahansa. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki kaikkien tiimien välillä ja työyhteisömme ovat innovatiivisia kehittämään työtään ja kokeilemaan uutta. Omaa osaamista on mahdollisuus hyödyntää tiimin erityistehtävissä. Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Asiakaskäynnit kirjataan älypuhelimella toiminnanohjausjärjestelmään. Tiimin jäsenenä osallistut toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Lähihoitaja toteuttaa ennaltaehkäisevää hoitotyötä, terveysneuvontaa ja ohjausta. Hän vastaa vastuuasiakkaittensa kokonaisvaltaisesta ja turvallisesta lääkehoidosta, toteuttaa ja arvioi asiakkaan terveydentilan seurantaa ja palvelujen tarvetta yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja/ tai lääkärin kanssa. Lähihoitaja laatii hoitosuunnitelman ja hoito- ja palvelusuunnitelman sekä pitää niitä ajan tasalla käyttäen tukena tarvittaessa moniammatillista tiimiä. Hän hallitsee myös sairaanhoidollisia toimenpiteitä esimerkiksi insuliinipistokset, verensokerin mittaus, haavahoito, katetrointi, verenpaineen mittaus ja trakeostomian hoito. Tarvittaessa hän huolehtii asiakkaan kodinhoidollisista tehtävistä.

Koskelan kotihoidossa työskentelee 57 hoitoalan ammattilaista ja 3 esimiestä. Teemme yhteistyötä yli tiimirajojen. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen alueella. Olemme mukana kehittämässä tiimejä itseohjautuvampaan suuntaan ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla, jossa työntekijät itse laativat työvuorot. Esimiestyössä kehitämme jaettua johtajuutta. Teemme yhteistyötä myös Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen kanssa Keskisen lähialuemalli-pilotissa. Pilotin aikana etsimme uusia toimintatapoja "yhteinen työ - yhteinen asiakas" teemalla.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun, ammattia tukevaa koulutusta ja työsuhdeasunnon tarvittaessa. Voit tutustua henkilöstöetuihin sivulla helsinkirekry.fi. Lisätietoa kohdasta löydät videon, jossa kerromme millaista lähihoitajaa Koskelan kotihoitoon etsimme.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kotihoidon rekrytoinnin kampanjasivulla on julkaistu hoitajatesti, joka on rakennettu työnhakijoita varten. Käy tekemässä hoitajatesti, niin sinullekin selviää millainen hoitaja olet: https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä yli 6 kuukauden sijaisuuteen hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
Luemme eduksi: kokemuksen kotihoitotyöstä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2294,47 e/kk/ valmistuneet
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: jaksotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kotihoidon ohjaaja Riitta Elo
040 334 0595
riitta.elo@hel.fi
 
kotihoidon ohjaaja Nina Hukio
09 310 50261
nina.hukio@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa