Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 140 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 13 000 työntekijän osaamisella. Mahdollistamme elinikäisen oppimisen kaikille kaupunkilaisille.

www.hel.fi/kasvatusjakoulutus @HelsinkiOppii
 
Projektisuunnittelija
 
Työavain 5-2928-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 16.09.2019 (päättyy 31.12.2020)
Hakuaika päättyy 23.08.2019  kello 16:00
Helsingin työväenopisto , Helsinginkatu 26 00530 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Vapaa sivistystyö
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Projektisuunnittelija kehittämään Helsingin työväenopiston tapahtumatuotantoa.

Helsingin työväenopisto on Suomen suurin vapaan sivistystyön oppilaitos, joka tarjoaa monipuolisia oppimismahdollisuuksia kuntalaisille. Työväenopisto tuottaa myös paljon erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, näyttelyitä ja teatteriesityksiä. Opistolla on käynnistynyt kaksivuotinen Opistossa tapahtuu –hanke, jonka tarkoituksena on kehittää opiston tapahtumia, niiden organisointia ja viestintää. Tavoitteena on, että yhä useampi kaupunkilainen löytäisi opiston tapahtumat.

Hakkeeseen haetaan projektisuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Projektisuunnittelija vastaa hankkeen suunnittelusta, käytännön toteutuksesta, kehittämisestä, arvioinnista ja raportoinnista. Työhön kuuluu opiston tapahtumatuotannon laaja-alainen kehittäminen yhteistyössä suunnittelijaopettajien, viestinnän ja opiston yhteistyökumppanien kanssa. Hakijoilta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tehtävä alkaa 16.9.2019 tai sopimuksen mukaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto
 
Luemme eduksi: kokemuksen vapaasta sivistystyöstä, tapahtumatuotannosta ja viestinnästä, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, avoimen asenteen ja laaja-alaisen kehittämisnäkemyksen sekä kokemuksen hankehallinnosta.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3 181,50 euroa/kk
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
rehtori Ville Ylikahri
09 310 88501
ville.ylikahri@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa