Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.
 
ympäristötarkastaja
 
Työavain 6-125-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 23.08.2019  kello 16:00
Ympäristönsuojeluyksikkö , Viikinkaari 2a 00790 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Ympäristöpalvelut
Muut
 
Tehtävän kuvaus: Ympäristönsuojelu-yksikkö huolehtii ympäristön-, vesien-, luonnon-, ilmaston-, ilman- ja maaperän suojelun sekä meluntorjunnan suunnittelusta, ohjelmista, seurannasta ja raportoinnista, tiedon tuottamisesta, ympäristötietoisuudesta, valvonnasta, arvioinneista, asiantuntijatehtävistä sekä kaupungin ympäristöjohtamisen koordinoinnista.

Haemme maaperä ja jätteet-tiimiin YMPÄRISTÖTARKASTAJAA.

Ensisijaisina tehtävinäsi ovat jätehuollon valvonta sekä roskaantumisen valvonta ja hillintä. Tehtäviisi kuuluu myös ympäristölupapäätösten valmistelua ja päätösvalvontaa sekä muuta laitosvalvontaa, meluvalvontaa, neuvontaa, viestintää, toimenpidepyyntöjen käsittelyä sekä kehittämistehtäviä.

Työssä tarvitaan aktiivista työotetta, pitkäjänteisyyttä, suunnitelmallisuutta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että sinulla on monipuolista kokemusta jätehuollon, roskaantumisen ja ympäristönsuojelun valvonnasta, ympäristönsuojelulainsäädännön hyvää tuntemusta, asiantuntemusta yritysten sekä rakentamisen ja tapahtumien jäte-, melu- ja muista ympäristökysymyksistä

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
 
 
Kelpoisuusehto:  Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3270,37€/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
tiimipäällikkö Hannu Arovaara
050 336 2182
hannu.arovaara@hel.fi
 
ymp.suojeluyksikön päällikkö Päivi Kippo-Edlund
0503454154
paivi.kippo-edlund@hel.fi
15.8.-23.8.2019
 
 
 Hae paikkaa