Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Sairaanhoitaja, Suursuon sairaalan saattohoito- ja palliatiiviset osastot 11 ja 21, eripituiset sijaisuudet
 
Työavain 7-1440-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 05.08.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 02.08.2019  kello 16:00
Suursuon sairaala , Suursuonlaita 3 B 00630 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Helsingin sairaala
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Suursuon sairaalan saattohoito- ja palliatiiviset osastot 11 ja 21 hakevat osaavia ja innostuneita sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin ajalle 5.8.2019-31.12.2019. Sijaisuudet todennäköisesti jatkuvat ensi vuoden puolella. Sijaisuuksia voivat hakea myös viime vaiheen sairaanhoidon opiskelijat.

Suursuon sairaala on nuorekas ja kehittämistahtoinen sairaala. Sairaalassa on kahdeksan osastoa, joissa kullakin osastolla on eri osaamisalojen pitkälle viety profiili. Sairaanhoitajan työ on monipuolista sekä vaativaa ja tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön lisäksi myös mahdollisuutta monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Meille on tärkeää potilaiden ja omaisten hyvä, luottamuksellinen ja vuorovaikutuksellinen kohtaaminen. Haluamme tarjota helsinkiläisille potilaille turvallista ja laadukasta hoitoa.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa kiinnostusta hoitotyötä ja sen kehittämistä kohtaan. Lisäksi sinulla tulee olla valmius tehdä kolmivuorotyötä. Osastoillamme toteutetaan vastuullista ja vaativaa lääkehoitoa sekä erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä. Kädentaidot ja lääkehoidon osaaminen luetaan hakijalle eduksi.

LOVE -lääkehoitolupa tulee suorittaa työsuhteen alussa.

Olet lämpimästi tervetullut mukavaan joukkoomme työskentelemään!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Luemme eduksi: Aiemman työkokemuksen saattohoitotyöstä, vaativan lääkehoidon toteuttamisesta, perhehoitotyöstä ja psykiatrisesta hoitotyöstä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2517,23 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: jaksotyö, 3-vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Oh Paula Lagerstam, Aoh Ann-Mari Öhman
09 310 69405
 
Oh Päivi Antikainen, Aoh Katri Tamminen
09 310 69475
 
 
 Hae paikkaa