Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Sosiaalityöntekijä, Etelän aikuissosiaalityö, vakinainen
 
Työavain 7-1425-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 24.07.2019  kello 16:00
Etelän aikuissosiaalityö 2 , Työpajankatu 14 A 00580 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme aikuissosiaalityöhön sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 1.9.2019 lukien.

Aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijä työskentelee yli 30-vuotiaiden asiakkaiden kanssa. Tehtäviin kuuluu asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, toteuttaminen ja seuranta sekä yhteistyö asiakkaan mahdollisten verkostojen ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Sosiaalityöntekijä tekee tarvittaessa parityötä sosiaaliohjaajan kanssa. Lisäksi sosiaalityöntekijä tekee asiakkailleen täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksiä.

Etelän aikuissosiaalityö 2 -tiimissä työskentelee viisi sosiaalityöntekijää, seitsemän sosiaaliohjaajaa, kaksi etsivää lähityötä tekevää sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Työpiste sijaitsee Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, os. Työpajankatu 14 A.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn sekä mahdollisuuden työn kehittämiseen. Arvostamme sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn, työkokemusta aikuissosiaalityöstä, Helsingin palvelujärjestelmän hyvää tuntemusta, joustavuutta sekä avointa ja itsenäistä työotetta. Luemme eduksi asiakastietojärjestelmien AtjWebin ja AtjNetin hallinnan.

Käytettävissä ovat Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, Sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1425-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.)
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3 207,10 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,25
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
johtava sosiaalityöntekijä Päivi Koskinen
050 593 2155
paivi.e.koskinen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa