Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 140 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 13 000 työntekijän osaamisella. Mahdollistamme elinikäisen oppimisen kaikille kaupunkilaisille.

www.hel.fi/kasvatusjakoulutus @HelsinkiOppii
 
ICT-hankepäällikkö
 
Työavain 5-2831-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.09.2019
Hakuaika päättyy 05.08.2019  kello 16:00
Tietohallintopalvelut , Töysänkatu 2 D 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Toimialan hallinto / Tietohallintopalvelut
IT-ala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tietohallintoon ICT-hankepäällikköä.

Etsimme ICT-hankepäällikköä, jonka vastuulla ovat digitaalisen sisällönhallintajärjestelmän kehittäminen sekä digitaalisten materiaalien kilpailutukset. Vastuullesi voi tulla myös muita ICT-hankkeita tai –projekteja.

Odotamme sinulta kokemusta ja osaamista laajojen tietojärjestelmähankkeiden johtamisesta. Olet kehittänyt hanke- ja projektitoimintaa ja saanut projektiorganisaation toimittamaan projekteja ajallaan ja määritetyssä budjetissa. Project office toiminnan kehittäminen ja vetäminen motivoi sinua.

Hallitset toimittaja- ja asiakasyhteistyön ja pärjäät myös englannin kielellä erinomaisesti. Olet kilpailuttanut suuria ja pieniä hankkeita, ja näin ollen pystyt tuomaan kilpailutuksiin osaamistasi ja tarvittaessa myös vetämään niitä.

Asiakas-, yritys-, teknologia-, tutkimus- ja digi-strategiatoimintoihin osallistuminen kuuluu myös tehtäviisi ja tarvittaessa osa-alueiden vetäminen onnistuu sinulta. Ymmärrät teknologian tuomat mahdollisuudet toimialalle ja pystyt muuntamaan mahdollisuudet toteutettavissa oleviksi hankkeiksi.

Meillä pääset kehittymään ja kehittämään aivan uudenlaisia kasvatuksen ja koulutuksen digitaalisia ratkaisuja. Tarjoamme sinulle haasteita, mukavan ja innovatiivisen työympäristön sekä työyhteisön, jossa toimimme yhdessä ja yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi työntekijällä on mahdollisuus myös KVTES:n mukaiseen työkokemuslisään 0-8%.


Työ alkaa 17.6.2019 tai sopimuksen mukaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 4 545 e/kk
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
ICT-kehityspäällikkö Pasi Hotari
09 310 33965
pasi.hotari@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa