Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 140 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 13 000 työntekijän osaamisella. Mahdollistamme elinikäisen oppimisen kaikille kaupunkilaisille.

www.hel.fi/kasvatusjakoulutus @HelsinkiOppii
 
ICT-projektipäällikkö
 
Työavain 5-2824-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.09.2019
Hakuaika päättyy 05.08.2019  kello 16:00
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala , Töysänkatu 2 D 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Toimialan hallinto / Tietohallintopalvelut
IT-ala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tietohallintoon ICT-projektipäällikköä vetämään Helsingin kaupungin digitalisaatio-ohjelmaan liittyviä kärkihankkeita. Hankkeissa rakennetaan sekä kaupunkitasoisia toteutuksia, että toimialakohtaisia tietojärjestelmiä. Tehtävänkuvaan kuuluu myös Helsingin kaupungin datastrategiaan osallistuminen sekä mahdolliset muut toimialan omat tietojärjestelmä- ja kehittämisprojektit.

Hallitset toimittaja- ja asiakasyhteistyön ja kykenet vetämään tietojärjestelmien kilpailutuksia. Toivomme sinulta projektinhallinnan lisäksi myös ymmärrystä pilviteknologioista, data-analytiikasta ja hallitset myös joitakin seuraavista osa-alueista: devops, scrum, agile, AWS, Azure, GCP.

Voit olla pidempään IT-alalla toiminut tai työuran alkupuolella oleva osaaja. Sinulla on motivaatiota ja tahtoa toteuttaa uudenlaisia tietoteknisiä ratkaisuja.

Kehitämme ja innovoimme ratkaisuja yhdessä kasvatuksen ja koulutuksen toimialan sekä Helsingin muiden toimialojen ja keskushallinnon asiantuntijoiden kanssa. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään aivan uudenlaisia kasvatuksen ja koulutuksen digitaalisia ratkaisuja.

Tarjoamme sinulle haasteita, mukavan ja innovatiivisen työympäristön sekä työyhteisön, jossa toimimme yhdessä ja yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi työntekijällä on mahdollisuus myös KVTES:n mukaiseen työkokemuslisään 0-8%.

Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 4 200 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
ICT-kehityspäällikkö Pasi Hotari
09 310 33965
pasi.hotari@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa