Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, Munkkiniemi 1 kotihoito, sijaisuus
 
Työavain 7-1412-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 19.08.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 26.08.2019  kello 16:00
Munkkiniemi 1 kotihoito , Laajalahdentie 30 00330 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Lännen palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Haemme terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa Munkkiniemi 1 lähipalvelualueelle sijaisuuteen ajalle 19.8. - 31.12.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Työskentelemme yhden tiimin mallilla Lehtisaaren, Kuusisaaren ja Munkkiniemen alueella. Työtilamme sijaitsevat Munkkiniemen terveysaseman yhteydessä.

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä samassa rakennuksessa sijaitsevan Munkkiniemen palvelukeskuksen kanssa. Olemme myös mukana itseohjautuvan tiimin toimintamallissa ja meillä on mahdollisuus työskennellä Voima-hankkeen mukaisen työvuorosuunnittelun mukaisesti. Työ painottuu arkiaamuihin.

Toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Työtehtäviisi kuuluu laaja-alaista asiakastyötä, moniammatillista yhteistyötä eri hoitotahojen kanssa sekä oman kotihoitotiimin työntekijöiden ohjaamista ja tukemista ja osaamisen varmistamista sairaanhoidollisten näyttöjen vastaanottajana. Tukenasi on kollegat ja osaava tiimimme.

Toivomme, että olet työhön sitoutunut, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja itsenäisen sekä vastuullisen työotteen. Osaat työskennellä joustavasti sekä tiimin jäsenenä että yksin asiakastilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
Luemme eduksi: Työkokemuksen kotihoitotyöstä ja Pegasos-potilastietojärjestelmän osaamisen sekä ajokortin ja käytännön ajotaidon.

 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2686,80 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö, 2-vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kotihoidon ohjaaja Maria Kauppinen
050 341 2177
maria.kauppinen@hel.fi
 
vs. kotihoidon ohjaaja Hanna-Maija Saikkonen
050 341 2177
hanna-maija.saikkonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa