Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin keskushallintovirasto, kaupunginkanslia, on kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleinen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.
Kaupunginkanslian elinkeino-osastolla joukko työllisyyden, yrittämisen, kilpailukyvyn, kansainvälisten asioiden ja maahanmuuton osaajia rakentaa Helsingistä yhä yritysmyönteisempää ja vetovoimaisempaa kaupunkia.
 
Erityisasiantuntija
 
Työavain 47-62-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 07.08.2019  kello 16:00
Sisäinen kehittäminen ja tukipalvelut , Unioninkatu 28 A 00170 Helsinki
Kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin tavoitteena on olla kansainvälisesti yhä houkuttelevampi kaupunki. Vahvistamme Helsingin kansainvälistä tunnettuutta ja edistämme helsinkiläisen osaamisen vientiä maailmalle järjestämällä kansainvälisiä tapahtumia yhdessä yritysten kanssa. Teemme Helsingin brändiin perustuvaa, yritystoiminnasta ja sen kehittämisestä kertovaa elinkeinomarkkinointia. Helsingin kokeilualustat, yrityskeskittymät, start-upit ja monet muut aiheet kiinnostavat maailmalla ja kertovat hienoa tarinaa Helsingistä edelläkävijäkaupunkina.

Etsimme nyt elinkeino-osastolle tapahtumien ja markkinoinnin erityisasiantuntijaa koordinoimaan ja tukemaan osaston elinkeinotapahtumia ja –markkinointia.

Tule mukaan tekemään kanssamme vaikuttavia tekoja!

Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat:

- Kaupungin viestintää ja markkinointia hoitavien tahojen ja elinkeino-osaston välisen yhteistyön koordinointi.
- Elinkeinotapahtumien ja -markkinoinnin kehittäminen, koordinointi ja tuottaminen yhteistyössä osaston yksiköiden ja muun kaupunkikonsernin kanssa.
- Kaupungin elinkeinopoliittisten painopisteiden toteuttaminen tapahtumien ja markkinoinnin avulla.
- Kaupungin brändi- ja markkinointistrategian toimeenpano ja soveltaminen elinkeino-osaston toiminnassa.

Tehtävä edellyttää kykyä hyvään suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun sekä monikanavaista markkinointiviestinnän ja tapahtumamarkkinoinnin osaamista.

Luemme eduksi kyvyn hallita suuria kokonaisuuksia, hyvät yhteistyötaidot ja valmiuden nopeaan reagointiin. Tehtävässä tarvitaan paineensietokykyä sekä kykyä useamman asiakokonaisuuden hoitamiseen yhtäaikaisesti. Arvostamme kokemusta kansainvälisestä markkinoinnista tai tapahtumista.

Raportoit tehtävässä suoraan elinkeinojohtajalle.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Ylempi tai alempi korkeakoulututkinto ja alan kokemus. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
 
Luemme eduksi: Muu kielitaito
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 
Työaika: 36,75 h /vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kehittämispäällikkö Anu Mänttäri
040 6735 335
1.8. alkaen
 
 
 Hae paikkaa