Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsinki on vetovoimainen ja elinvoimainen kaupunki. Kaupunki tarjoaa tapahtumia, elämyksiä, tiloja, virikkeellisiä alueita ja taidekokoelmia sekä tukea kansalaistoiminnalle, oppimiselle ja kasvatustyölle.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala jakautuu viiteen kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta, nuoriso, kirjasto sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimialalla työskentelee noin 1 800 henkilöä.

 
Viestintäsuunnittelija
 
Työavain 49-162-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 02.09.2019
Hakuaika päättyy 02.08.2019  kello 16:00
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, viestintä- ja markkinointipalvelut , Konepajankuja 1 00510 Helsinki
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Toimialan hallinto / Viestintä- ja markkinointipalvelut
Viestintä
 
Tehtävän kuvaus: Oletko etsimämme viestinnän monitaituri, jolla on vahva kokemus asiakaslähtöisestä ja monikanavaisesta viestinnästä ja hyvät mediasuhteet? Oletko rautainen viestinnän osaaja, palatko halusta kehittää viestintää ja oppia jatkuvasti uutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Etsimme viestinnän moniosaajaa, joka vastaa toimialamme nuorisopalveluiden viestinnän kehittämisestä, suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muiden viestintäsuunnittelijoiden kanssa. Työ sisältää viestinnän tehtäviä, joilla on kävijämääriin ja tulostavoitteisiin liittyvää arvoa ja vaikuttavuutta. Tehtävä edellyttää hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja ja verkostoitumiskykyä. Edellytyksenä on erinomainen suullinen ja kirjallinen taito tuottaa erilaisiin tarkoituksiin tekstiä toimialan palveluiden sisällöistä. Sinulla on kokemusta nuorista markkinointiviestinnän kohderyhmänä, ja pystyt tekemään kiinnostavaa sisältöä eri sosiaalisen median ja digitaalisen viestinnän kanaviin. Toimintatavoiltasi olet tavoitteellinen ja innovatiivinen.

Pääset mukaan rakentamaan Helsingistä maailman toimivinta kaupunkia ja kehittämään kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan viestintää, jotta kaupunkilaiset saavat meiltä parasta palvelua ja löytävät juuri heille mielekästä kulttuurin ja vapaa-ajan tarjontaa. Tarjoamme loistavan työyhteisön, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä mahdollisuuden monipuoliseen työssä oppimiseen ja laaja-alaisiin työhyvinvointia tukeviin palveluihin.
 
 
Kelpoisuusehto:  Korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.
 
Lisäksi edellytämme: Kokemusta viestinnän tehtävistä ja erityisesti hyviä sosiaalisen median taitoja.
 
Luemme eduksi: Sinulla on aiempaa työkokemusta viestinnästä ja erityisesti nuorten kohderyhmästä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3 067,88 €
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36t 45min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tove Vesterbacka
050 563 0380
tove.vesterbacka@hel.fi
8.-12-7-2019
 
Essi Eranka
040 568 1369
essi.eranka@hel.fi
29.7.-2.8.2019
 
 
 Hae paikkaa