Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Lähihoitaja, Keskisen kotihoidon resurssipooli, määräaikainen
 
Työavain 7-1399-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 05.08.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 22.07.2019  kello 14:00
Keskinen kotihoitoyksikkö, Resurssipooli , Käpyläntie 11 A 00600 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Etelän palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Haemme Keskisen kotihoidon resurssipooliin lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2019. Työaika painottuu arkiaamuihin, mutta mahdollista on myös tehdä ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Voit olla hoitajana joko vastavalmistunut tai kokenut konkari! Tärkeintä on aito innostus tehdä työtä vanhusten parissa sekä hyvät työyhteistaidot.

Keskisessä kotihoidossa on resurssipooli, jossa työskennellään kaikilla keskisen kotihoidon lähipalvelualueilla sijaistaen lähihoitajien lyhytaikaisia poissaoloja. Resurssipoolin hoitajilla ei ole vastuuasiakkaita vaan he keskittyvät alueen tiimeissä asiakaskäyntien toteutukseen. Käytämme PegasosMukana- tietojärjestelmää. Resurssipoolin työntekijät kokoontuvat säännöllisesti tiimikokoukseen.

Keskiseen kotihoitoyksikköön kuuluu Kallion, Vallilan ja Koskelan kotihoidot. Kallion kotihoidon viiden lähipalvelualueen työpiste sijaitsee Sörnäisissä, Käenkujalla. Vallilan terveysasemalla on kolme kotihoidon lähipalvelualuetta ja Koskelan monipuolisessa palvelukeskuksessa on kolme lähipalvelualuetta.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti paikkaa ja jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Kerromme mielellämme lisää jos jokin jäi mietityttämään. Käy vilkaisemassa myös facebooksivut osoitteessa: https://www.facebook.com/keskinenkotihoito/

Haastattelut suoritetaan 22.7.2019-29.7.2019.
 
 
Kelpoisuusehto:  Lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2294,47 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kotihoidon ohjaaja Nina Hukio
050 402 5642
nina.hukio@hel.fi
22.7.2019 alkaen
 
kotihoidon ohjaaja Riitta Elo
040 334 0595
riitta.elo@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa