Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsinki on vetovoimainen ja elinvoimainen kaupunki. Kaupunki tarjoaa tapahtumia, elämyksiä, tiloja, virikkeellisiä alueita ja taidekokoelmia sekä tukea kansalaistoiminnalle, oppimiselle ja kasvatustyölle.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala jakautuu viiteen kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta, nuoriso, kirjasto sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimialalla työskentelee noin 1 800 henkilöä.

 
Viestintäsuunnittelija
 
Työavain 49-161-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 02.09.2019
Hakuaika päättyy 02.08.2019  kello 16:00
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, viestintä- ja markkinointipalvelut , Konepajankuja 1 00510 Helsinki
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Toimialan hallinto / Viestintä- ja markkinointipalvelut
Viestintä
 
Tehtävän kuvaus: Oletko etsimämme viestinnän monitaituri, jolla on vahva kokemus asiakaslähtöisestä ja monikanavaisesta viestinnästä ja hyvät mediasuhteet? Oletko rautainen viestinnän osaaja ja palat halusta kehittää viestintää ja jatkuvasti oppia uutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Etsimme viestinnän moniosaajaa vastaamaan HAM Helsingin taidemuseon ja Helsingin kaupunginmuseon viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä yhdessä muiden kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan viestintäsuunnittelijoiden kanssa. Työ sisältää viestinnän tehtäviä, joilla on kävijämääriin ja tulostavoitteisiin liittyvää arvoa ja vaikuttavuutta. Tehtävä edellyttää hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä verkostoitumiskykyä. Edellytyksenä on erinomainen suullinen ja kirjallinen taito tuottaa erilaisiin tarkoituksiin tekstiä toimialan palveluiden sisällöistä. Toimintatavoiltasi olet tavoitteellinen ja innovatiivinen. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja hahmotat suuria kokonaisuuksia.

Pääset mukaan rakentamaan Helsingistä maailman toimivinta kaupunkia ja kehittämään kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan viestintää, jotta kaupunkilaiset saavat meiltä parasta palvelua ja löytävät juuri heille mielekästä kulttuurin ja vapaa-ajan tarjontaa. Tarjoamme loistavan työyhteisön, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä mahdollisuuden monipuoliseen työssä oppimiseen ja laaja-alaisiin työhyvinvointia tukeviin palveluihin.
 
 
Kelpoisuusehto:  Korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.
 
Lisäksi edellytämme: Työkokemusta viestinnän tehtävistä.
 
Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutustaidot.
Sinulla on aiempaa työkokemusta luovasta sisällöntuotannosta ja näyttöä sosiaalisen median kehittämisestä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3 067,88 €
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36t 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tove Vesterbacka
050 563 0380
tove.vesterbacka@hel.fi
arkisin 8. - 14.7.2019
 
Essi Eranka
040 568 1369
essi.eranka@hel.fi
arkisin 29.7. - 4.8.2019
 
 
 Hae paikkaa