Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palvelumme. Raitio- ja metro pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön. Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä. Noin puolet kaupungin joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä.
 
Suunnitteluinsinööri
 
Työavain 21-63-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.08.2019 (päättyy 19.08.2020)
Hakuaika päättyy 31.07.2019  kello 16:00
HKL-Kunnossapito, Koskelan varikko , Koskelantie 39 00610 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Kunnossapito
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Haemme suunnitteluinsinööriä metro- ja raitiotieratojen infran kunnossapidon laaja-alaisiin suunnittelutehtäviin vahvistamaan tuotantoamme tukevaa asiantuntijatiimiä. Suunnitteluinsinöörinä toimit kunnossapidon tuotantomenetelmien kehittäjänä, tunnet kunnossapidon pelikentän ja hallitset sujuvasti yhteistyön sidosryhmien kanssa. Tehtävä on määräaikainen 19.8.2020 asti.

Tehtävä painottuu metro- ja raitiovaunuratasähkön kunnossapidon suunnittelutehtäviin, kuten sähkösyöttöjärjestelmien, vaihdelämmitysten ja vaihteenkääntölaitteiden suunnitteluun sekä raporttien ja mittauspöytäkirjojen tuottamiseen. Tehtävään sisältyy myös sähkötöiden kilpailutusta ja valvontaa. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä HKL:n muiden yksiköiden sekä ulkopuolisten sidosryhmien kanssa.

Edellytämme tehtävään valittavalta sähköalalle painottuvaa alemman korkeakouluasteen tutkintoa sekä kokemusta teknisistä asiantuntijatehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä nostaa katse tulevaisuuteen, erinomaisia yhteistyötaitoja ja palavaa halua kehittyä kunnossapidon ammattilaisena. Ymmärrät strategisten tavoitteiden ja toiminnan väliset suhteet, löydät oikeat askeleet kohti päämäärää ja saat työtoverisikin innostumaan kulkemaan samaa polkua.

Arvostamme kokemusta raideliikenteen toimialalta, erityisesti ratainfran kunnossapidosta. Katsomme eduksi suunnitteluohjelmistojen (esim. MicroStation) tuntemuksen.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Hae tehtävää 31.7.2019 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa helsinkirekry.fi.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Kunnossapitoinsinööri Jukka Anttalainen
09 310 35503
jukka.anttalainen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa