Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palvelumme. Raitio- ja metro pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön. Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä. Noin puolet kaupungin joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä.
 
Sähköasentaja, 2 työpaikkaa
 
Työavain 21-61-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 31.07.2019  kello 16:00
HKL-Kunnossapito , Eurantie 5-7 00550 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Kunnossapito
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Kunnossapitoyksikkö hakee kahta sähköasentajaa kiinteistöhuoltotiimiin. Työtehtäviisi kuuluvat mm. laitteistojen ja eri kiinteistöhuollon järjestelmien tarkastuksia ja huoltotehtäviä, vianetsintää sekä –korjausta metroasemaympäristössä. Työtehtäviisi kuuluu myös HKL:n varikkojen huoltotehtäviin osallistuminen. Keskeisiä yhteistyötahojasi ovat HKL:n muut toiminnot sekä ulkopuoliset toimijat metron ja HKL:n varikoiden alueella.

Tehtävään sisältyy yötyötä ja varallaoloa.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa. Kiinteistöhuoltoon liittyvä muu koulutus, esimerkiksi laitosmiehen tai LVI- asentajan koulutus katsotaan eduksi. Toivomme muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen vakituisen tehtävän pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa. Käytössäsi ovat Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Jätä hakemuksesi 31.7.2019 klo 16.00 mennessä osoitteessa helsinkirekry.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomestari Kari Kälviä, puh. 09 310 71354.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TTES Kunnallinen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö, 38,75h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Huoltomestari Kari Kälviä
0931071354
Kari.Kalvia@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa