Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kaupungin palveluksessa työskentelee yli 37 000 henkilöä, neljällä eri toimialalla. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille läpi vuoden taidetta, tapahtumia, kursseja ja harrastusmahdollisuuksia, tiloja toimintaan, paikkoja ja palveluita liikkumiseen sekä tukea kansalaistoiminnalle.  

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla on kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelukokonaisuudet sekä toimialan hallinto, joka tuottaa toimialan hallinto- ja tukipalvelut. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.
 
Henkilöstöpäällikkö
 
Työavain 47-60-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 08.08.2019  kello 16:00
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala , Konepajankuja 1 00510 Helsinki
Kaupunginkanslia, Henkilöstöosasto
Johtamistyö
 
Tehtävän kuvaus: Nautitko ihmisistä ja vaikuttamisesta vuorovaikutustilanteissa? Saatko onnistumisen elämyksiä auttamalla esimiehiä ja henkilöstöä menestymään työssään? Haluatko olla mukana rakentamassa energisoivaa työyhteisöä ja toteuttamassa strategiaamme? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö:

Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala etsii joukkoonsa

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme kokenutta ja intohimoisesti HR-työtään tekevää henkilöstöpäällikköä toimialan johdon ja esimiesten kumppaniksi. Henkilöstöpäällikkö on toimialan johtoryhmän jäsen ja osallistuu kaupunkiyhteisen henkilöstöpolitiikan valmisteluun yhdessä kaupunkitasoisen HR-johtotiimin kanssa.

Henkilöstöpäällikkönä tuet toimialan johtoa ja esimiehiä kaupunkistrategian mukaisissa teemoissa, kuten strategisessa henkilöstösuunnittelussa ja osaamisen johtamisessa, mahdollistaen esimiesten ja henkilöstön työssä onnistumisen. Olet avainasemassa kehittämässä välittävää ja luottamukseen perustuvaa työ- ja toimintakulttuuriamme sekä varmistamassa asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittymistä. Vastaat HR-prosessien ja kehityshankkeiden jalkauttamisesta omalla vastuualueellasi ja johdat työssäsi toimialan henkilöstöpalvelua, jossa työskentelee 11 HR ammattilaista. Vastaat johtamasi henkilöstöpalvelun tavoitteiden saavuttamisesta. 

Tehtävässä menestymisen edellytykset:

Olet HR-työn rautainen ammattilainen ja palat halusta kehittää HR:n palvelutarjoamaa yli odotuksien. Suhtaudut innolla kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan palveluihin, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat yhdistää oman tekemisesi osaksi koko organisaation tavoitteiden toteutumista. Toimintatavaltasi olet määrätietoinen ja tavoitteellinen, saat asiat tapahtumaan. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet positiivinen, järjestelmällinen ja energisoiva henkilö.

Tehtävän hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta vaativista HR-tehtävistä.

Tarjoamme Sinulle:

Pääset mukaan rakentamaan Helsingistä maailman toimivinta kaupunkia ja kehittämään kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan henkilöstökokemusta, jotta kaupunkilaiset saavat meiltä parasta palvelua. Tarjoamme loistavan työyhteisön ja porukkahengen, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä mahdollisuuden monipuoliseen työssä oppimiseen ja laaja-alaisiin työhyvinvointia tukeviin palveluihin.

Tehtävästä maksettava kokonaispalkka määräytyy Helsingin kaupungin käytössä olevan johdon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 19 mukaisesti. Kokonaispalkka on 5 419,91 euroa kuukaudessa. Lisätietoja palkkausjärjestelmästä saa osoitteesta www.helsinkirekry.fi/vaativuusluokitus. 

Henkilöstöpäällikön tehtävä on vakinainen ja siinä on neljän kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. 
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hallintojohtaja Kirsti Laine-Hendolin
09-3108 7751
tavoitettavissa 15.–19.7. sekä 5.8. klo 14–16 ja 6.8. klo 10–12
 
 
 Hae paikkaa