Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.
 
Arkkitehti
 
Työavain 6-115-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 05.09.2019  kello 16:00
Lupayksikkö 1 , Sörnäistenkatu 1 00580 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Rakennusvalvontapalvelut
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Lupayksikkö 1 vastaa alueellaan uudisrakentamiseen, korjausrakentamiseen, käyttötarkoituksen muutoksiin, kaupunkikuvaan, rakennussuojeluun ja julkiseen ulkotilaan liittyvistä rakennusvalvonnan lupa- ja muista asioista.

Haemme nyt lupayksikkö 1. Itätiimiin ARKKITEHTIA

Arkkitehdin tehtäviin kuuluu lupakäsittely ja päätökset korjausrakentamisessa sekä uudisrakennushankkeissa 3000 kem saakka vaativissa kohteissa. Arkkitehti käyttää virkatehtävissään julkista valtaa. Hän vastaa siitä, että rakentaminen tapahtuu asemakaavan ja rakentamissäännösten mukaisesti täyttäen vaatimukset, kaupunkikuvaa, rakennussuojelua, terveellisyyttä sekä turvallisuutta koskien.

Työ edellyttää erittäin hyviä neuvottelutaitoja ja kykyä sovitella eri tahojen tavoitteita toisiinsa. Päivittäiset asiakaskontaktit edellyttävät hyvää palveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä vaatii laaja-alaista rakennussuunnittelun, kaavoituksen, rakennussuojelukysymysten, rakennuslainsäädännön ja rakentamismääräysten tuntemusta ja kykyä niiden käytäntöön soveltamiseen. Työ on asiantuntijatyön lisäksi myös asiakaspalvelutyötä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Helsingin rakentamiseen ja rakentamisen määräysten muuttumiseen sekä mahdollisuuden vaikuttaa näihin. Saat Helsingin kaupungin työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattiaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto (arkkitehdin tutkinto) sekä kokemusta rakennussuunnittelutehtävistä ja/tai muista rakennusvalvontatehtäviin perehdyttävistä tehtävistä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3995,25 e/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Yksikön päällikkö Anne Nurmio
09 310 26470
anne.nurmio(at)hel.fi
040 620 8770
 
vs. tiimipäällikkö Hannu Havas
09 310 26348
hannu.havas(at)hel.fi
050 401 3413
 
 
 Hae paikkaa