Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.
 
Tarkastusinsinööri, 2 työpaikkaa
 
Työavain 6-112-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 05.09.2019  kello 16:00
Talotekniikkayksikkö , Sörnäistenkatu 1 00580 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Rakennusvalvontapalvelut
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Talotekniikkayksikkö valvoo lupien noudattamista erityisesti taloteknisten järjestelmien osalta ja käsittelee talotekniset lupahakemukset.


Haemme yksikköömme kahta TARKASTUSINSINÖÖRIÄ

Haluatko mukaan maamme suurimpiin rakennushankkeisiin? Meillä pääset työskentelemään Helsingin monipuolisen rakennuskannan kanssa aina pientaloista arvorakennuksiin saakka.

Etsimme LVI-alan osaajia käsittelemään ja päättämään yksiköllemme kuuluvat luvat ja lausunnot. Tehtävääsi kuuluu lisäksi myönnettyjen rakennuslupien rakennustyönaikainen valvonta, aloituskokousten ja katselmusten johtaminen sekä loppukatselmusten pitäminen. Päätät myös erityissuunnittelijoiden kelpoisuudesta, arvioit erityissuunnitelmia ja teet päätökset erityisalojen työnjohtajahakemuksista. Asiakkaiden kanssa käytävät ennakkoneuvottelut, neuvonta ja ohjaus ovat myös tärkeä osa tarkastusinsinöörin työtä.

Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, sillä työskentelemme useiden eri asiakasryhmien kanssa. Odotamme myös, että sinulla on käytännön kokemusta rakennustyönaikaisesta LVI-alan projektityöskentelystä.

Tarjoamme monipuolisen perehdytyksen työhösi ja laaja-alaisen näkökulman rakentamiseen, erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen. Meiltä saat myös ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

 
 
Kelpoisuusehto:  LVI-insinöörin (AMK) tutkinto tai vastaava tutkinto teknillisessä oppilaitoksessa sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3434,00
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
yksikön päällikkö Petri Perkiömäki
09 310 26418
petri.perkiomaki(at)hel.fi
050 541 8454
 
 
 Hae paikkaa