Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman vaikuttavin paikka oppia! Varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukiot, suomenkielinen ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Toimialan hallinnossa vastaamme toimialan hallinto- ja tukipalveluiden tuottamisesta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme hallinto- ja tukipalveluita kokeilevasti ja yhdessä oppien.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Barnskötare inom småbarnspedagogik, 2 työpaikkaa
 
Työavain 5-2702-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 05.08.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 29.07.2019  kello 16:00
Daghemmet Sesam , Parisgatan 4 00560 Helsingfors
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Ruotsinkieliset palvelut / Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
 
Tehtävän kuvaus: Till Daghemmet Sesam söker vi två barnskötare, en till småbarnsgruppen och en till 3-4 års gruppen. Välkommen med i vårt glada och väl samarbetande arbetsgemenskap som jobbar för en stark småbarnspedagogik.

Daghemmet Sesam är beläget i Arabiastranden. I samma utrymmen finns också en kvartersskola som vi samarbetar med. Vi har en egen gård,

Vi arbetar med barnets bästa i fokus och har Planen för småbarnspedagogik samt arbetsmodellen ’Med barnaögon’ som grund. Barnens delaktighet och föräldrasamarbete är viktigt för oss.

Vår arbetsgemenskap består av 7 lärare inom småbarspedagogik, 7 barnskötare inom småbarnspedagogik, 1 assistent och 1 administrativ föreståndare. I gemenskapen värdesätter vi öppen kommunikation, samarbete, glädje och flexibilitet.
 
 
Kelpoisuusehto:  Av sökande förutsätts grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller någon annan motsvarande lämplig examen där det ingår eller som kompletterats med tillräckligt omfattande examensdelar i vård, fostran och undervisning av barn (lagen om småbarnspedagogik 540/2018, 28 §, förordning 753/2018, 3 § och 4 §).

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Att du har goda kunskaper i det svenska språket.
Att du är positiv och flexibel samt har ett genuint intresse för att jobba med barn.
 
Luemme eduksi: att du har en god fysik och tidigare erfarenhet av arbete med småbarn. Du skall vara initiativrik och klara av att arbeta både ensam som i team.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2149,94
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,75 timmar/vecka
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Daghemsföreståndare Aino Ezzat-Agha
0931044861
aino.ezzat-agha@hel.fi
0403343172
 
 
 Hae paikkaa