Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman vaikuttavin paikka oppia! Varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukiot, suomenkielinen ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Toimialan hallinnossa vastaamme toimialan hallinto- ja tukipalveluiden tuottamisesta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme hallinto- ja tukipalveluita kokeilevasti ja yhdessä oppien.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Assistent
 
Työavain 5-2680-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 29.07.2019  kello 16:00
Daghemmet Sockenstugan , Kånalavägen 13 A 00370 Helsingfors
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Ruotsinkieliset palvelut / Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen muu henkilöstö
 
Tehtävän kuvaus: Daghemmet Sockenstugan består av tre daghemsgrupper med barn i åldern 1-5 år samt en förskolegrupp i samband med skolan. Detta hemtrevliga daghem är beläget i Sockenbacka med goda trafikförbindelser.

Daghemmet Sockenstugan söker en gruppassistent. I assistentens arbetsuppgifter ingår att stöda och handleda barnen i vardagen. Barnen och personalen använder tecken och bilder som stöd i kommunikationen. Assistenten arbetar i gruppen tillsammans med en lärare inom småbarnspedagogik och en barnskötare inom småbarnspedagogik som i samarbete planerar verksamheten. Daghemmet arbetar även med många samarbetsparter vilket stöder barnens utveckling och färdigheter.

Med barnaögon -modellen ligger som grund för verksamheten. Daghemmet syftar till att utveckla verksamheten enligt barnens behov och intressen med språk och sociala färdigheter som utgångspunkt. Grupperna är aktiva och rör på sig i den mångsidiga närmiljön.
 
 
Kelpoisuusehto:  Examen för skolgångsbiträde eller annan lämplig utbildning räknas som merit. En utbildad assistents lön är 1901,14 € och utan utbildning 1813,49.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: goda språkkunskaper i svenska.
 
Luemme eduksi: arbetserfarenhet med barn och intresse för tecken som stöd i kommunikationen. Vi söker två glada och aktiva assistenter till vårt arbetsteam.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1901,14
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 timmar 45 minuter /vecka
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Daghemsföreståndare Cecilia Holmström
09- 310 40914
cecilia.holmstrom@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa