Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman vaikuttavin paikka oppia! Varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukiot, suomenkielinen ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Toimialan hallinnossa vastaamme toimialan hallinto- ja tukipalveluiden tuottamisesta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme hallinto- ja tukipalveluita kokeilevasti ja yhdessä oppien.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Barnskötare inom småbarnspedagogik
 
Työavain 5-2674-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.08.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 29.07.2019  kello 16:00
Daghemmet Solhälla , Suoniogatan 7 00500 Helsingfors
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Ruotsinkieliset palvelut / Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
 
Tehtävän kuvaus: Vi söker en till två barnskötare till vårt glada kollegie på Daghemmet Solhälla. Arbetet är tidsbundet, men kan för en behörig sökande eventuellt förlängas.

Daghemmet kommer under ett år att verka i två byggnader och vi söker personal till gruppen på Suoniogatan i Berghäll. Daghemmet har en syskongrupp med barn i åldern 1-5år. Vi har ingen förskola men samarbetar med Åshöjdens förskola. Till personalen hör 2 barnträdgårdslärare, fyra barnskötare och en administrativ föreståndare med ansvar för flera enheter. Från hösten 2020 kommer vi att få flytta in i nya utrymmen som planeras i Fredriksberg och då blir gruppindelningen en annan.

Vi arbetar enligt "Med barnaögon" vilket innebär bland annat att du fungerar som egenvårdare för några barn. Vi fokuserar mycket på barnets start i dagvården så att den ska bli så bra och trygg som möjligt för alla barn.

Du arbetar främst tillsammans med en barnträdgårdslärare och två barnskötare i gruppen. Tillsammans planerar och förverkligar ni verksamheten utgående för stadens Plan för småbarnspedagogik.

Eftersom daghemmet kommer att börja sin verksamhet in nya utrymmen har du möjlighet att vara med om att starta upp något nytt tillsammans med daghemmets erfarna personal.
 
 
Kelpoisuusehto:  Av sökande förutsätts grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller någon annan motsvarande lämplig examen där det ingår eller som kompletterats med tillräckligt omfattande examensdelar i vård, fostran och undervisning av barn (lagen om småbarnspedagogik 540/2018, 28 §, förordning 753/2018, 3 § och 4 §).
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: att du har en god svenska, att du har ett genuint intresse av ditt arbete med barn och en stor vilja att möta nya utmaningar.
 
Luemme eduksi: att du har arbetserfarenhet, att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kolleger och föräldrar.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2149,94
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vecka
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Daghemsföreståndare Astrid Hammarström-Boughdiri
09-31024216
astrid.hammarstrom-boughdiri@hel.fi
040-3360455
 
 
 Hae paikkaa