Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät työsuhde-edut ja mahdollista työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta stadinasunnot.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-2563-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 12.08.2019
Hakuaika päättyy 05.08.2019  kello 12:00
Varhaiskasvatusyksikkö Tuorinniemi , Agnetankuja 4 00810 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Tule varhaiskasvatuksen opettajaksi 1-3-vuotiaiden lasten ryhmään. Etsimme joukkoomme uudesta varhaiskasvatussuunnitelmasta ja sen kehittämisestä innostunutta, sensitiivistä varhaiskasvatuksen opettajaa. 1-3-vuotiaiden lasten ryhmässä on työpareina varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja.

Varhaiskasvatuksen opettajana toimisit lapsiryhmäsi pedagogisena asiantuntijana sekä vastaat ryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista. Osallistut myös yhdessä talon muiden varhaiskasvatuksen opettajien sekä päiväkodinjohtajan kanssa yksikön pedagogisen toimintakulttuurin kehittämiseen ja arviointiin säännöllisissä opettajien palavereissa.

Päiväkoti Tuorinniemi sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa on hyvä ilmapiiri ja mahdollisuus hyödyntää omaa osaamistasi. Odotamme positiivista työotetta ja rohkeutta kokeilla uusia asioita. Saat mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yksikön ekotukitoimintaa. Tehtävä alkaa 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Haussa otetaan huomioon valmistumisen lähellä olevat varhaiskasvatuksen opettajat.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 593,84 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Mikko Gröhn
09 310 56509
mikko.grohn@hel.fi
 
Varajohtaja Kaisa Rousu
09 310 44144
kaisaleena.rousu@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa