Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Sairaanhoitaja, Muistipolku -pilotti, määräaikainen
 
Työavain 7-1311-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 02.09.2019 (päättyy 31.12.2021)
Hakuaika päättyy 31.07.2019  kello 16:00
Syystien monipuolinen palvelukeskus , Takaniitynkuja 3 00780 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Pohjoisen palvelualue
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Hei sinä hoitoalan moniosaaja! Tule kanssamme toteuttamaan ja kehittämään iäkkäiden muistiasiakkaiden hoitoa.

Käynnistämme syyskuussa 2019 Muistipolku -pilotin. Muistipolun tarkoituksena on tukea ja vahvistaa yksin asuvien, muistisairauteen sairastuneiden elämänhallintaa. Pilotin työntekijäksi etsimme sairaanhoitajaa, jolla on vankkaa sairaanhoidollista kokemusta ja tietämystä iäkkäiden asiakkaiden palveluverkostosta.

Sairaanhoitajan työn tavoitteena on tukea muistiasiakkaiden elämänhallintaa ja kotona pärjäämistä. Työtä tehdään ja yksilöllisestä hoitoa suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa myös hänen omassa elinympäristössään. Tavoitteena voi olla esimerkiksi asiakkaan turvallisen lääkehoidon toteuttaminen, toimintakyvyn tukeminen ja asiakkaan ohjaaminen sekä neuvonta.

Olet etsimämme henkilö työskentelemään Muistipolku -pilottiin, mikäli sinulla on työkokemusta muistisairauksien hoidosta, tunnet iäkkäiden muistityön verkostoa sekä omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi olet innostunut ja tahdot kehittää muistiasiakkaiden kotona pärjäämistä tukevaa toimintaa tekemisen kautta. Työ vaatii hyviä kirjaamis- ja raportointitaitoja. Työn tukikohta on Syystien monipuolisessa palvelukeskuksessa, mutta työ edellyttää liikkumista asiakkaiden tai yhteistyötahojen luo. Työn ja työajan suunnittelu joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti tärkeää.

Muistipolku -pilotissa sairaanhoitajalla tulee olla edellytyksiä työskennellä Syystien yksiköissä niissä tilanteissa, kun pilotin piiriin ei ohjaudu riittävästi asiakkaita.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Valitun henkilön tulee suorittaa sairaanhoitajan LOVE -lääkeluvat 4 kuukauden sisällä aloituksesta.
 
Luemme eduksi: Helsingin iäkkäiden palvelujärjestelmän tuntemus
Verkostotuntemus
Effica -asiakastietojärjestelmän tuntemus
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2516,87
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Yleistyöaika 38h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Osastonhoitaja Riikka Rantonen
09 310 24750
riikka.rantonen@hel.fi
 
Palvelupäällikkö Heidi Hyrylä
09 319 24747
heidi.hyryla@hel.fi
 
Johtaja Maria Sarkio
09 310 24267
maria.sarkio@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa