Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman vaikuttavin paikka oppia! Varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukiot, suomenkielinen ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Toimialan hallinnossa vastaamme toimialan hallinto- ja tukipalveluiden tuottamisesta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme hallinto- ja tukipalveluita kokeilevasti ja yhdessä oppien.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Lärare inom småbarnspedagogik
 
Työavain 5-2499-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 29.07.2019  kello 16:00
Daghemmet Kvarnberget/Grupp Doppingen ,  Ådstigen 3 00200 Helsingfors
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Ruotsinkieliset palvelut / Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Kom som lärare inom småbarnspedagogik till Daghemmet Kvarnberget som ligger på tre adresser på natursköna Drumsö. Daghemmets personal består idag av 6st lärare och 7st barnskötare inom småbarnspedagogik. Daghemmet har en administrativ daghemsföreståndare med ansvar för flera enheter. Vi arbetar enligt arbetssättet "Med barna ögon" vilket innebär bla att alla barn får en egenvårdare och vi erbjuder hembesök som görs av egenvårdaren och föreståndaren. Vi utvecklar verksamheten i enlighet med Planen för småbarnspedagogik och läraren ansvarar för uppgörandet av barnens individuella plan i samarbetet med egenvårdare och vårdnadshavare. Läraren ansvarar för den pedagogiska verksamheten i nära samarbete med daghemmets övriga lärare och barnskötare.
Till daghemmet kommer man lätt bl.a. med metron.
Anställningen inleds 1.8.2019 eller enligt överenskommelse. Även obehörig sökande kan komma ifråga.
 
 
Kelpoisuusehto:  Behörighet enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018) eller enligt övergångsbestämmelse (75 §): pedagogie kandidat (barnträdgårdslärare), lämplig yrkeshögskoleexamen eller tidigare motsvarande examen på institutnivå, t.ex. barnträdgårdslärare eller socialpedagog (lag 272/2005 och förordning 608/2005).

Den som anställs ska uppvisa ett av stadens företagshälsovård utfärdat eller godkänt intyg över sin lämplighet för befattningen
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Att du har en mycket god svenska eftersom du är en språklig förebild. Du ska även ha en god samarbetsförmåga och vara flexibel. Daghemmet är öppet mellan 7.30-17 (7-17.30) och alla i personalen delar på arbetstiderna. Vi förutsätter att du känner till Planen för småbarnspedagogik och att du är en god pedagog med förmåga att se helheten samt det indviduella barnet.
 
Luemme eduksi: Att du har arbetserfarenhet är ett stort plus, men inte en absolut förutsättning. Du får gärna med din humor och positiva livssyn vara ett tacksamt tillskott i vårt glada arbetslag.
En behörig lärare anställs från 1.8 en obehörig från 5.8 eller enligt överenskommelse.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2593,84
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vecka
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Daghemsföreståndare Astrid Hammarström-Boughdiri
0931024216
astrid.hammarstrom-boughdiri@hel.fi
0403360455
 
Daghemsföreståndare Aino Ezzat-Agha
0931044861
aino.ezzat-agha@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa