Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingissä aloitti kesäkuussa 2017 uusi kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Perusopetus yhdessä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen, sekä lukioiden, suomenkielisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön kanssa muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Uudella toimialalla haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden perusopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Koulunkäyntiavustaja
 
Työavain 5-2435-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 07.08.2019
Hakuaika päättyy 25.06.2019  kello 16:00
Puistolanraitin ala-asteen koulu , Puistolan raitti 18 00760 helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetus / Perusopetuksen alueelliset palvelut
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Koulunkäyntiavustajan tehtävä Puistolanraitin ala-asteen koulussa luokilla 1-6. Avustaja toimii koulun molemmissa toimipisteissä (Raitin toimipiste ja Nurkkatien toimipiste). Avustajan tehtäviin kuuluu työskentely sekä yleisopetuksen luokilla että erityisluokilla.

Vuosiluokilla 1-9/10, yhtenäisessä peruskoulussa sekä erityis- ja sairaalakoulussa toimiva koulunkäyntiavustaja palkataan enintään 26 h 20 min (sisältää kikyn) viikkotunnin työajalle.

Koulunkäyntiavustajat otetaan Helsingin kaupungin palvelukseen ja työsopimukseen kirjataan ensimmäinen toimipaikka. Toimipaikka määräytyy kulloinkin käytettävissä olevien koulunkäyntiavustajaresurssien perusteella ja voi vaihtua vuosittain.

Kaikkiin uusiin vakinaisiin työsopimuksiin tulee 30 vrk:n kesäkeskeytys.
Koulunkäyntiavustajan kokonaistuntimäärä voidaan tarkistaa lukuvuosi kerrallaan koulun resurssin puitteissa koulun toiminta-ajaksi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Koulunkäyntiavustajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus.
Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Ks. laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Oma-aloitteisen ja kehitysmyönteisen työotteen. Taidon työskennellä erilaisissa ryhmissä ja vaihtuvissa tilanteissa. Halun kehittää inklusiivisen koulun toimintamalleja kouluyhteisössä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 26h 20 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Rehtori Päivi Hakala
0406353429
paivi.hakala@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa