Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.
 
Johtotietopalvelun hoitaja
 
Työavain 6-108-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 01.07.2019  kello 16:00
Alueiden käyttö ja -valvonta -yksikkö , Sörnäistenkatu 1 00580 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Asukas- ja yrityspalvelut
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalvelut vastaa toimialan asiakaspalvelusta, välittää asuntoja, hoitaa asumisen viranomaispalveluja sekä ohjaa ja valvoo yleisten alueiden käyttöä.

Haemme alueiden käyttö ja -valvonta -yksikköön JOHTOTIETOPALVELUN HOITAJAA

Tehtävänäsi on johtokarttaan ja muihin maanalaisiin karttatietoihin liittyvät asiakaspalvelutehtävät mm. johtoselvitykset kaivuu-, kairaus- ja louhintatöitä varten, kaivuilmoitukseen liittyvät asiakaspalvelutehtävät ja maalämpökaivojen rakennettavuusselvitykset.

Olet asiakaspalvelulähtöinen ja sinulla on kokemusta johtokartoituksista sekä yleistuntemusta kaivuutöistä. MicroStation-ohjelmiston käyttökokemus katsotaan eduksi.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävään vakinaisesti valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
 
 
Kelpoisuusehto:  Maanmittausalan perustutkinto, kartoittajan tutkinto tai muu soveltuva tutkinto.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2219,81
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
yksikön päällikkö Antti Mäkinen
310 39748
antti.makinen(at)hel.fi
040 7748860
 
 
 Hae paikkaa