Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingissä aloitti kesäkuussa 2017 uusi kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Suomenkielinen ammatillinen koulutus yhdessä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen, sekä perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja vapaan sivistystyön kanssa muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Uudella toimialalla haluamme tuottaa ja luoda yhdessä helsinkiläisten kanssa osallistavaa, avointa ja lähellä käytännön työelämää olevaa ammatillista koulutusta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden ammatillista koulutusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Lehtori, autoalan perustutkinto
 
Työavain 5-2420-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 24.06.2019  kello 16:00
Stadin ammatti- ja aikuisopisto , Ilkantie 3 00400 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: autoalan perustutkinnon ammatillisten opintojen opettaminen ja työelämäyhteistyön
ylläpitäminen ja kehittäminen.
 
 
Kelpoisuusehto:  kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten opintojen opettajaa koskevien 13 §:n ja 17 §:n säännösten mukaan.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: monipuolista ja vahvaa henkilöautokorjauksen autoalalla hankittua käytännön osaamista ja
vähintään erikoisammattitutkintoa.
 
Luemme eduksi: Tuoretta opettajakokemusta autoalalta toisen asteen ammatillisessa oppilaitoksessa ja monipuolisia
pedagogisia taitoja sekä kokemuksen ammatillisen koulutuksen työelämäyhteistyön ja opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjauksen kehittämisestä ja yksilöllisten opintopolkujen suunnittelusta. Verkostoidut helposti autoalan yrityksiin ja luot opiskelijoille uusia oppimisympäristöjä. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja kyky henkilökohtaistaa
opiskelijoiden opiskelu myös modernia opetusteknologiaa hyödyntäen. Tehtävässä menestymistä tukee kokemus ohjaavasta ja valmentavasta opettajuudesta ja työotteesta. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta suunnitella yhdessä tiimin kanssa opiskelijoiden henkilökohtaiset opintopolut. Pidämme tärkeänä myös kokemusta työskentelystä monikulttuuristen opiskelijoiden kanssa.

Virkasuhteen alussa on koeaika. Valitun on ennen virkamääräyksen antamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin rikosrekisteriote. Ennen nimityksen vahvistamista valitun on kaupungin työterveyshuollon antamalla tai hyväksymällä todistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkasuhteeseen. Hakijan tulee sähköisessä haussa ilmoittaa tutkintoon kuuluvat pää- ja sivuaineet sekä suoritetut opintoviikot tai opintopisteet ja suoritettu opettajan koulutus.

Voit jättää hakemuksen myös Helsingin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, Stadin ammattiopisto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11–13. Kaikki hakemukset ovat julkisia.

Stadin ammatti- ja aikuisopistossa on vuosityöaika. Virkasuhteeseen sovelletaan paikallista sopimusta opetushenkilöstön vuosityöajasta Helsingin kaupungin Stadin ammatti- aikuisopistossa. 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
rehtori Hanna Laurila
040 6765583
hannal.laurila@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa