Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Hallinto- ja tukipalveluihin kuuluvat toimialan hallinto- ja laki-, henkilöstö-, kehittämis-, talous- ja suunnittelu-, tietohallinto- sekä viestintäpalvelut.
 
Vuorovaikutussuunnittelija, 2 työpaikkaa
 
Työavain 6-107-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 08.07.2019  kello 12:00
Osallisuus- ja asiakasviestintä , Sörnäistenkatu 1 00580 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Toimialan hallinto / Viestintäpalvelut
Viestintä
 
Tehtävän kuvaus: Kiinnostaisiko sinua seurata kasvavan Helsingin kehitystä aitiopaikalta ja olla edistämässä kaupunkilaisten osallistumismahdollisuuksia?

Etsimme nyt osallisuus- ja asiakasviestintäyksikköömme kahta VUOROVAIKUTUSSUUNNITTELIJAA.

Kaupunkiympäristön toimialalla vaikutetaan merkittävästi siihen, minkälaista kaupunkia Helsinkiin tulevaisuudessa syntyy. Tätä halutaan tehdä tiiviissä vuoropuhelussa kaupunkilaisten kanssa.

Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa vuorovaikutusta ja viestintää monialaisissa kaupunkikehityshankkeissa. Käytännössä tämä voi tarkoittaa esimerkiksi tapahtumien ja sisältöjen tuottamista eri kanaviin, asukastilaisuuksien tai työpajojen fasilitointia tai palautteen keräämistä erilaisilla kyselyohjelmilla. Tässä tehtävässä saat ideoida, luoda uutta ja kehittää kaupunkilaisten vaikuttamisen tapoja toimialan osallisuussuunnitelman pohjalta. Tarkempi työnkuvasi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta.

Meiltä saat
• Kiinnostavan tehtävän kaupunkiympäristön ja osallisuuden parissa, jossa saat kehittää osaamistasi osana kannustavaa työyhteisöä. Kaupunkiympäristön toimialan viestintäpalveluissa työskentelee tällä hetkellä 20 hyvää tyyppiä.
• Helsingin kaupungin kilpailukykyiset henkilöstöedut, etätyömahdollisuuden ja joustavat työajat.
• Toimipisteen keskellä elävää ja viihtyisää Kalasatamaa. Ensi vuonna muutamme Työpajankadulle Kalasataman metroaseman läheisyyteen valmistuvaan upouuteen Kaupunkiympäristötaloon.

Arvostamme
• Sujuvaa vuorovaikutus- ja viestintäosaamista ja monipuolista kokemusta viestinnästä ja vuorovaikutuksesta. Erilaisten vuorovaikutusmenetelmien (mm. kyselyt, työpajat) käytön tulisi olla sinulle hyvin tuttua. Some- ja tapahtumatuotanto-osaaminen katsotaan eduksi.
• Erinomaisia yhteistyötaitoja, idearikkautta ja kykyä vastata projekteista itsenäisesti.
• Kaupunkiympäristön toimialaan liittyvää ymmärrystä ja kiinnostusta. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut kehittämään Helsinkiä visiomme mukaisesti maailman toimivimmaksi kaupungiksi.

Jos kiinnostuit, odotamme sähköistä hakemustasi 8.7.2019 mennessä. Olemme hakijoihin yhteydessä elokuussa, jolloin myös haastattelut pidetään.


 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
 
Lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3 348,15 - 3 517,83
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
yksikön päällikkö Taika Tuunanen
09 310 22289
taika.tuunanen@hel.fi
050 5055 743
 
 
 Hae paikkaa