Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenneinfran omistaja ja ylläpitäjä. Me pidämme Helsingin liikkeellä: noin puolet kaupungissa tehdyistä joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä; metrolla, raitiovaunuilla ja Suomenlinnan lautoilla.

Raideliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa voimakkaasti ja kaupunki muuttuu. HKL investoi Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen 10 vuoden aikana 1 200 miljoonaa euroa. HKL vastaa mm. Helsingin raitiotiejärjestelmän laajenemisesta Hernesaareen, Kalasatamaan ja Ilmalaan. Myös Raide-Jokeri, Kruunusillat ja Hämeentien joukkoliikennekatu, kaupunkibulevardit sekä metroasemien kehittäminen ovat HKL:n tulevaisuutta.
 
Huoltomestari
 
Työavain 21-58-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 24.06.2019  kello 16:00
Vallilan varikko , Eurantie 5-7 00550 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Kunnossapito
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Haemme huoltomestaria vastaamaan kiinteistönhuollon ylläpitotoiminnasta HKL:n varikoiden, kantametron (metroasemakiinteistöt) ja HKL:n omistamien juna-asemien kiinteistöhuoltoa. Huoltomestarina toimit n. 20 työntekijän esimiehenä. Vastaat oman kustannuspaikkasi budjetin laatimisesta ja seurannasta, ja raportoit tehtävässäsi infran kunnossapitopäällikölle. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Vallilan varikolla.

Edellytämme sinulta soveltuvaa toisen asteen tutkintoa ja soveltuvaa kokemusta kiinteistöhuollon alalta. Katsomme eduksi kokemuksen teknisistä järjestelmistä, mm. palo, LVISA, KIVA, eduksi katsotaan myös sähköpätevyys 2. Sinulla tulee olla kykyä kantaa vastuuta ja toimia määrätietoisesti yhteisesti sovittujen tavoitteiden täyttämiseksi. Ymmärrät esimiesroolin vaatimukset ja haluat toimia esimiestehtävässä, arvostamme aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä.

Tarjoamme näköalapaikan laajentuvaan kaupunkiraideliikenteeseen ja yhteiskunnallisesti merkittävän työn, jossa saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen toimivuuteen. Käytettävissäsi on Helsingin kaupungin ja HKL:n kattavat henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi 24.6. klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa helsinkirekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa infran kunnossapitoinsinööri Jukka Anttalainen, p. 09 310 35503
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Kunnossapitoinsinööri Jukka Anttalainen
09 310 35503
jukka.anttalainen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa