Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät työsuhde-edut ja mahdollista työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta stadinasunnot.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
 
Työavain 5-2405-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 05.08.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 20.06.2019  kello 12:00
Päiväkoti Ruusu , Perustie 40 00330 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme positiivisella asenteella työskentelevää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa 14 lapsen ryhmään. Lapset ovat 3-4-vuotiaita. Tiloissa toimii kaksi samankokoista ryhmää, ja saat työpariksesi kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa, yhden varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja ihanan avustajan. Ruusu on mukava päiväkoti, jossa pienryhmätyöskentelyllä ja dokumentoinnilla on pitkät perinteet. Päiväkodissa toteutetaan mukautettua Reggio Emilia-pedagogiikkaa.
Päiväkoti Ruusu sijaitsee hyvällä alueella Munkkiniemessä, jota ympäröi kaunis luonto. Merenranta on lähellä, tänä keväänä uudistettu leikkipuisto on aidan takana, tänne on hyvät kulkuyhteydet ja kaikki palvelut ovat lähellä. Tänne kulkee raitiovaunu 4 sekä useita busseja, myös Espoosta. Työyhteisö on innovatiivinen, sitoutunut ja pedagogisesti osaava. Varhaiskasvatuksen laatua ylläpidetään ja uuden vasun mukainen toiminta toteutuu. Henkilökunta on joustava, yhteisöllinen ja arvoiksi nousevat yhdessä tekeminen ja yhteisvastuu.

Odotamme sinulta sensitiivistä otetta sekä innokkuutta ja avoimuutta työn äärellä.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §). Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2149, 94 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Varajohtaja Satu Huovinen
09 310 73444
satu.k.huovinen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa