Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.
 
Projektipäällikkö
 
Työavain 6-105-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 22.07.2019  kello 16:00
Yleiset alueet , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Ylläpito
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Tule kehittämään maailman toimivinta kaupunkia!

Yleiset alueet -yksikön tehtäviin kuuluvat katu- ja viheralueiden ylläpidon järjestäminen.
Yksikkö jakautuu kahteen tiimiin; ylläpitourakat sekä kaupunkiluonto ja erillistehtävät -tiimeihin.

Haemme nyt ylläpitourakat tiimiin PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit projektipäällikön tehtävässäsi jalankulun- ja pyöräilyn koordinaattorina, vastaten yleisten alueiden kevyenliikenteen väylien toimivuudesta.

Tehtäviisi kuuluu tarkastella eri kevyenliikenteen väylien käyttäjien liikkumismahdollisuuksien toteutumista esteettömyys huomioiden. Olet mukana pyörätieverkostojen suunnittelussa, verkostotarkasteluissa sekä esteettömyysasioissa ylläpidon edustajana, toimien yhteistyössä muiden kaupunkiympäristön toimialan asiantuntijoiden sekä ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Huolehdit pyöräteiden ja jalankulun laatuvaatimusten päivittämisestä sekä kuntomittausten tilaamisesta tarvittaessa.

Tiimiämme täydentää innovatiivisen otteen ja asiakaslähtöisen ajattelutavan omaava tekijä, jolla on näkemystä siitä, miten kevyenliikenteen väylien kunnossapitoa voitaisiin edelleen kehittää.

Tehtävän kelpoisuusehtona on alempi korkeakoulututkinto tai soveltuva opistotasoinen koulutus ja aiempi työkokemus ylläpitotehtävistä.

Jätä hakemuksesi sähköiseen rekrytointijärjestelmään 22.7.2019 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Tea Karjalainen, joka on tavoitettavissa viikolla 29. Haastattelut toteutamme viikoilla 31-32.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3434,00 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Tiimipäällikkö Tea Karjalainen
(09) 310 22828
tea.karjalainen(at)hel.fi
16. - 19.7.2019
 
 
 Hae paikkaa