Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Stadin leikkipuistot ovat lähelläsi.
Meillä pelataan, leikitään, liikutaan, taiteillaan. Tule kohtaamaan ihmisiä, ohjaamaan, järjestämään toimintaa ja tapahtumia!
Helsingissä on 67 leikkipuistoa eri puolilla Helsinkiä. Leikkipuistoissa on arkisin avointa toimintaa pikkulapsiperheille sekä leikkitoiminnan kerhoja ja koululaisten iltapäivätoimintaa. Lapset ja heidän perheensä osallistuvat monipuoliseen ja helposti lähestyttävään toimintaan. Perinteikkäässä leikkipuistojen koululaisten iltapäivätoiminnassa ohjatun toiminnan lisäksi koululaiset leikkivät ja viettävät aikaa ulkona tai sisällä sekä rentoutuvat ja tapaavat kavereitaan.

Lapset, perheet ja alueen asiakkaat ovat aina tervetulleita mukaan osallistumaan leikkipuistojen toimintojen ja tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Monipuoliset ja toimivat tilamme ovat kaupunkilaisten käytössä toiminta-ajan lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Ohjaaja, varahenkilö, osa-aikatyö, 2 työpaikkaa
 
Työavain 5-2381-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 05.08.2019 (päättyy 03.04.2020)
Hakuaika päättyy 05.07.2019  kello 16:00
Leikkipuistoyksikkö Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö , Santakatu 2 00180 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Leikkipuisto-ja koululaisten iltapäivätoiminta
Varhaiskasvatuksen muu henkilöstö
 
Tehtävän kuvaus: Leikkipuistoyksikkö Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölöön kuuluu leikkipuistot Lahnalahti, Loru, Ruoholahti, Seppä ja Taivallahti sekä perhetalot Betania ja Sahrami.
Haemme nyt kahta osa-aikaista ohjaajaa leikkipuistoyksikön varahenkilön tehtäviin. Toimipiste vaihtelee henkilöstötarpeen mukaan leikkipuistoyksikössä. Työaika on 50% normaalista työajasta. Työtä tehdään neljänä päivänä viikossa joko maanantaista-torstaihin tai tiistaista-perjantaihin. Päivittäinen työaika on 4 tuntia 50 minuuttia.

Ohjaaja järjestää monipuolista iltapäivätoimintaa koululaisille ulkona ja sisällä lasten osallisuuden huomioiden. Ohjaaja ideoi ja toteuttaa nykyaikaista innostavaa leikkipuistotoimintaa pikkulapsiperheille yhdessä perheiden kanssa. Ohjaajan tehtäviin kuuluu myös leikkitoiminnan kerhon ohjaaminen alle kouluikäisille lapsille. Loma-aikoina ohjaaja suunnittelee ja toteuttaa koululaisille retkiä ja päiväleirejä sekä alueen lapsiperheille monipuolista toimintaa.

Työ edellyttää valmiuksia tai kokemusta kohdata monenlaisia lapsia, perheitä ja elämäntilanteita. Tehtävässä tarvitaan hyviä ryhmän hallintataitoja ja itsenäistä tarttumista monenlaisiin töihin. Arvostamme sopivan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi harrastuneisuutta esimerkiksi taiteiden, liikunnan, musiikin tai lapsi- ja perhetoiminnan parissa. Etsimme idearikasta, tiimityötaitoista ja oma-aloitteista tekijää työyhteisöömme.


 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perus-tutkinto tai muu soveltuva vähintään perustutkintotasoinen tutkinto, (esim. lastenohjaaja).

Suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1 055,74 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 19 h 22 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Johtava leikkipuisto-ohjaaja, Tiina Mesiniemi
09 310 74094
tiina.mesiniemi@hel.fi
7.6.-19.6. sekä 15.7. alkaen
 
Johtava leikkipuisto-ohjaaja, Hannele Oja
09 310 74093
hannele.oja@hel.fi
20.6.-12.7.
 
 
 Hae paikkaa