Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Stadin leikkipuistot ovat lähelläsi.
Meillä pelataan, leikitään, liikutaan, taiteillaan. Tule kohtaamaan ihmisiä, ohjaamaan, järjestämään toimintaa ja tapahtumia!
Helsingissä on 67 leikkipuistoa eri puolilla Helsinkiä. Leikkipuistoissa on arkisin avointa toimintaa pikkulapsiperheille sekä leikkitoiminnan kerhoja ja koululaisten iltapäivätoimintaa. Lapset ja heidän perheensä osallistuvat monipuoliseen ja helposti lähestyttävään toimintaan. Perinteikkäässä leikkipuistojen koululaisten iltapäivätoiminnassa ohjatun toiminnan lisäksi koululaiset leikkivät ja viettävät aikaa ulkona tai sisällä sekä rentoutuvat ja tapaavat kavereitaan.

Lapset, perheet ja alueen asiakkaat ovat aina tervetulleita mukaan osallistumaan leikkipuistojen toimintojen ja tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Monipuoliset ja toimivat tilamme ovat kaupunkilaisten käytössä toiminta-ajan lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Sosiaaliohjaaja
 
Työavain 5-2380-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 15.07.2019 (päättyy 27.05.2020)
Hakuaika päättyy 05.07.2019  kello 16:00
Leikkipuisto Ruoholahti, Leikkipuistoyksikkö Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö , Laivapojankatu 9 00180 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Leikkipuisto-ja koululaisten iltapäivätoiminta
Varhaiskasvatuksen muu henkilöstö
 
Tehtävän kuvaus: Haemme innostunutta ja kehittämismyönteistä sosiaaliohjaajaa leikkipuisto Ruoholahteen äitiysloman sijaisuuteen. Sosiaaliohjaaja toimii leikkipuistossa kolmen työntekijän tiimin tiiminvetäjänä. Leikkipuiston toiminta perustuu varhaiskasvatussuunnitelmaan. Leikkipuistotoiminnan asiakkaita ovat aamupäivisin pääasiassa alle kouluikäiset lapset vanhempineen ja iltapäiväisin alakouluikäiset lapset ja loma-aikoina kaikki alueen lapsiperheet.

Sosiaaliohjaaja vastaa leikkipuiston toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä tiiminsä ja esimiehensä kanssa alueen asiakasperheitä kuunnellen. Koululaisten laadukkaassa vapaa-ajantoiminnassa korostuu lasten osallisuus ja mieluisat ja kehittävät vapaa-ajan tekemiset.

Työtä tehdään ennaltaehkäisevällä työotteella lapsiryhmien ja vanhempi-lapsi-ryhmien kanssa. Sosiaaliohjaajan työ tapahtuu monikielisessä ja -kulttuurisessa ympäristössä. Työhön kuuluu ryhmänohjauksen- ja palveluohjauksen lisäksi verkostoyhteistyötä, toiminnan kehittämistä, viestintää ja uusien asiakasperheiden toimintaan kutsumista.

Odotamme, että olet energinen, ratkaisukeskeinen, omatoiminen ja kuunteleva ammattilainen. Tiimityöntekijänä olet timanttia. Osaat luontevasti selvittää asiakkaiden yksilöllisiä tilanteita ja osaat ottaa puheeksi hankaliakin asioita sekä tiimissä että asiakkaiden kanssa. Sinulle on luontevaa hyödyntää liikuntaa, taidetta, musiikkia tai draamaa työmenetelminä. Toivomme kokemusta lapsi- ja perheryhmien ohjaamisesta sekä vauvaperhetoimintaryhmien ohjaamisesta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntautuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi sosionomi(AMK) (laki 272/2005 6 §).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: Hyvän digiosaamisen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 317,27 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Johtava leikkipuisto-ohjaaja, Tiina Mesiniemi
09 310 74094
tiina.mesiniemi@hel.fi
7.6.-19.6. sekä 15.7. alkaen
 
Johtava leikkipuisto-ohjaaja, Hannele Oja
09 310 74093
hannele.oja@hel.fi
20.6.-12.7.
 
 
 Hae paikkaa