Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Stadin leikkipuistot ovat lähelläsi.
Meillä pelataan, leikitään, liikutaan, taiteillaan. Tule kohtaamaan ihmisiä, ohjaamaan, järjestämään toimintaa ja tapahtumia!
Helsingissä on 67 leikkipuistoa eri puolilla Helsinkiä. Leikkipuistoissa on arkisin avointa toimintaa pikkulapsiperheille sekä leikkitoiminnan kerhoja ja koululaisten iltapäivätoimintaa. Lapset ja heidän perheensä osallistuvat monipuoliseen ja helposti lähestyttävään toimintaan. Perinteikkäässä leikkipuistojen koululaisten iltapäivätoiminnassa ohjatun toiminnan lisäksi koululaiset leikkivät ja viettävät aikaa ulkona tai sisällä sekä rentoutuvat ja tapaavat kavereitaan.

Lapset, perheet ja alueen asiakkaat ovat aina tervetulleita mukaan osallistumaan leikkipuistojen toimintojen ja tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Monipuoliset ja toimivat tilamme ovat kaupunkilaisten käytössä toiminta-ajan lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Ohjaaja
 
Työavain 5-2378-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 05.08.2019
Hakuaika päättyy 05.07.2019  kello 16:00
Leikkipuisto Loru, Leikkipuistoyksikkö Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö , Töölönlahdenkatu 4 00100 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Leikkipuisto-ja koululaisten iltapäivätoiminta
Varhaiskasvatuksen muu henkilöstö
 
Tehtävän kuvaus: Leikkipuisto Loru aloitti toimintansa 5.12.2018 Keskustakirjasto Oodissa. Leikkipuiston ulkoleikkialue valmistuu kesällä 2019. Leikkipuisto Loru tekee tiivistä yhteistyötä keskustakirjasto Oodin kanssa. Leikkipuisto Lorun vakinainen ohjaajan tehtävä alkaa 5.8.2019.

Ohjaaja ideoi ja toteuttaa nykyaikaista innostavaa leikkipuistotoimintaa pikkulapsiperheille yhdessä perheiden kanssa. Ohjattua toimintaa järjestetään sekä sisällä että ulkona.

Työ edellyttää valmiuksia tai kokemusta kohdata monenlaisia lapsia, perheitä ja elämäntilanteita. Tehtävässä tarvitaan hyviä ryhmän hallintataitoja ja itsenäistä tarttumista monenlaisiin töihin. Arvostamme sopivan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi harrastuneisuutta esimerkiksi taiteiden, liikunnan, musiikin tai lapsi- ja perhetoiminnan parissa sekä monipuolista digiosaamista. Etsimme idearikasta, tiimityötaitoista ja oma-aloitteista tekijää työyhteisöömme.

 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: Ruotsin kielen suullisen taidon.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 111,48 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Johtava leikkipuisto-ohjaaja Tiina Mesiniemi
09 310 74094
tiina.mesiniemi@hel.fi
ajalla 7.6.-19.6. sekä 15.7. alkaen
 
Johtava leikkipuisto-ohjaaja Hannele Oja
09 310 74093
hannele.oja@hel.fi
ajalla 20.6.-12.7.
 
 
 Hae paikkaa