Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.
 
Tiimipäällikkö
 
Työavain 6-104-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 28.06.2019  kello 16:00
Kiinteistönhoito-yksikkö , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Ylläpito
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Tule tekemään merkityksellistä työtä Helsingin kaupunkiympäristön toimialalle!

Kiinteistönhoito-yksikön päävastuulla on sosiaali ja terveys -toimialaan kuuluvien toimitilojen sekä Tukkutorin kiinteistönhoito ja käyttäjäpalvelut. Lisäksi yksikkö vastaa apuvälineiden huollosta
ja korjauksesta sekä vammaispalvelulain mukaisista asuntojen muutostöistä.

Haemme nyt TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ apuvälinetiimiin

Tehtävänäsi on vastata tiimisi tuloksellisesta ja tavoitteellisesta toiminnasta. Tiimiisi kuuluu isännöitsijöitä ja apuvälineasentajia, joiden lähiesimiehenä toimit, heitä työhyvinvoinnissa tukien.
Ohjaat ja tuet tiimiäsi tavoitteiden saavuttamisessa, suunnittelet sen toimintaa ja vastaat myös suorituskyvyn ja tuloksellisuuden kehittämisestä sekä ylläpidosta. Tehtäviisi kuuluu myös asiakassuhteiden kehittäminen ja raportointi.

Tehtävään valittavan henkilön tulee olla kehittämismyönteinen, yhteistyökykyinen, muutos- ja asiakasmyönteinen sekä kyettävä reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nopeasti.

Tiimipäälliköltä edellytetään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta esimiestehtävistä.

Jätä hakemuksesi sähköiseen rekrytointijärjestelmään 28.6.2019 klo 16.00 mennessä. Hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo hakuajan kuluessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa sekä Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3191,60 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Yksikön päällikkö Johannes Möttönen
09 310 25558
johannes.mottonen(at)hel.fi
040 687 2298
 
 
 Hae paikkaa