Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman vaikuttavin paikka oppia! Varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukiot, suomenkielinen ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Toimialan hallinnossa vastaamme toimialan hallinto- ja tukipalveluiden tuottamisesta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme hallinto- ja tukipalveluita kokeilevasti ja yhdessä oppien.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Barnskötare inom småbarnspedagogik
 
Työavain 5-2371-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 05.08.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 20.06.2019  kello 16:00
Daghemmet Botby , Handelshusgatan 16 00930 Helsingfors
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Ruotsinkieliset palvelut / Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
 
Tehtävän kuvaus: Daghemmet Botby finns på Handelshusgatan i Östra Centrum . Det finns bra trafikförbindelser till daghemmet både med buss och metro. Vi har många lekparker nära intill daghemmet och kort väg till biblioteket.

Vi söker en barnskötare i småbarnspedagogik till vårt arbetslag. Barnskötares uppgift är att i samråd med teamet planera och förverkliga verksamheten i gruppen. Daghemmet leds av en administrativ föreståndare.
Från hösten 2019 inleds arbete i grupp med 1-3 åriga barn.

I daghemmet Botby vill vi erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där vård, fostran och lärande bildar en helhet. Barnen får leka och uppleva samt bli hörda och sedda i en trygg miljö. Vi värnar om det svenska språket och är konsekventa med det varje dag.
Vi använder också flitigt de digitala verktygen och har den nya planen för småbarnspedagogik som grund i vår verksamhet.
Grundläggande värden förankras i daglig verksamhet.

I början av verksamhetsåret flyttar vi till fräscha och nya utrymmen i en daghemspaviljong som befinner sig i Iso-Anttiparken. Vi ser alla framemot att börja med något nytt.


Ring eller mejla så får du veta mera !
 
 
Kelpoisuusehto:  Av sökande förutsätts grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller någon annan motsvarande lämplig examen där det ingår eller som kompletterats med tillräckligt omfattande examensdelar i vård, fostran och undervisning av barn (lagen om småbarnspedagogik 540/2018, 28 §, förordning 753/2018, 3 § och 4 §).
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme:  goda kunskaper i svenska. Vi önskar att du är flexibel, ansvarstagande, stresstålig och har en god samarbetsförmåga.
 
Luemme eduksi: Ditt intresse att utveckla arbetssättet och metoderna vid behov. Vi tror på öppen kommunikation mellan personalen.

Vi hoppas att du är van med arbete i smågrupper samt utvärdera ditt och teamets arbete regelbundet. Vi genomför verksamhet i enlighet med barnens ålder och förmåga.

Vi önskar att du har datorvana och har gått Efficautbildningen

 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2149,94
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,75 h/vecka
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Daghemsföreståndare Timo Salo
09-310 42046
timo.salo@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa