Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.
 
Projektiasiantuntija
 
Työavain 6-103-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 12.08.2019 (päättyy 28.02.2021)
Hakuaika päättyy 24.06.2019  kello 15:00
Ilmasto ja ympäristöasioiden hallinnan tiimi , Viikinkaari 2a 00790 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Ympäristöpalvelut
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupunkiympäristön toimialan ympäristönsuojeluyksikkö hakee määräaikaiseen Hiilineutraalit ja resurssiviisaat yritysalueet -hankkeen tehtävään projektiasiantuntijaa ajalle 12.8.2019–28.2.2021.

Haemme yritysten vähähiilisiin ja resurssiviisaisiin ratkaisuihin perehtynyttä vahvaa ammattilaista. Yritysten kanssa kehitetään eri tyyppisistä alueista vähähiilisiä, resurssi- ja energiatehokkaita maailmanluokan yritysalueita yhteistyössä useiden kaupunkien, tutkimuslaitoksen ja yliopiston kanssa. Projektiasiantuntijan tehtävässä keskeisinä tehtävinä ovat Vuosaaren satama-alueen vähähiilisyyden toteutus hiilineutraalin sataman tiekartan osana sekä hankkeen taloudesta, viestinnästä ja sidosryhmä-yhteistyön koordinoinnista vastaaminen. Projektiasiantuntija hoitaa myös osaltaan hankehallintoa ja raportointia sekä osallistuu hankkeen työpakettien työskentelyyn. Työssä pääsee mukaan kehittämään täysin uusia vähähiilisyyden konsepteja ja osallistuu laajoihin verkostoihin. Työssä tulee osata verkostotyöskentelyä ja omata organisointikykyä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena ovat suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen ilmaisu sekä hyvä englannin kielen taito.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yritysten ja alueiden resurssi- ja energiatehokkuuden ja vähähiilisten ratkaisujen tuntemusta. Lisäksi edellytämme yhteistyökykyä eri alojen edustajien kanssa ja hyvää viestinnällistä osaamista.

Eduksi katsotaan kaupunkikonsernin tuntemus.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3169,00
Työaika: 36 h 45 min.
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
vs. tiimipäällikkö Johanna af Hällström
040-3345498
johanna.afhallstrom@hel.fi
 
ymp.suojeluyksikönpäällikkö Päivi Kippo-Edlund
050-3454154
paivi.kippo-edlund@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa