Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät työsuhde-edut ja mahdollista työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta stadinasunnot.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-2362-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 05.08.2019
Hakuaika päättyy 20.06.2019  kello 09:00
Päiväkoti Pikku-Duunari , Sturenkatu 8 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme yksikköömme rauhallista, mutta toimeliasta opettajaa, joka tuo oman osaavan panoksensa työyhteisöömme. Teemme paljon, mutta emme hosu. Panostamme työhyvinvointiin ja ulkoilemme sekä retkeilemme paljon. Koko yksiköllämme on pitkät perinteet ja hyvä, keskusteleva toimintakulttuuri. Pidämme kiinni toimivista käytännöistä ja muutamme muutosta kaipaavia.

Arvostamme jokaisen lapsen vahvuudet näkevää työntekijää, jolla on lämmin, sensitiivinen suhtautuminen lapsiin. Uskomme avoimeen vuorovaikutukseen, jossa jokaisella on taitoa tuoda omat näkemyksensä esiin sekä kuunnella muita. Edellytämme luonnollisesti hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Uudelle työntekijälle nimetään aina oma mentor. Lisäksi päiväkodinjohtaja perehdyttää työntekijää kolme perehdytyskertaa. SAK-ajalle on malli, jota arvioimme ja uudistamme koko ajan. Koko työyhteisön tuki, hyvät kulkuyhteydet ja osaava henkilökunta pitävät huolen siitä, että tähän paikkaan on hyvä tulla töihin.

Työ alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös esim. piakkoin valmistuvat hakijat otetaan huomioon.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2593,84 euroa / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/ viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Jukka Piippo
09 310 72968
jukka.piippo@hel.fi
 
Varajohtaja Jenni Ryynänen
09 310 73926
jenni.ryynanen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa