Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät työsuhde-edut ja mahdollista työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta stadinasunnot.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja
 
Työavain 5-2350-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 05.08.2019
Hakuaika päättyy 20.06.2019  kello 16:00
Varhaiskasvatusyksikkö Katajanokka-Masto-Suomenlinna , Kauppiaankatu 8-10 00160 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Tule mukaan merellisessä ympäristössä sijaitsevaan pieneen ja kodinomaiseen esiopetuspäiväkotiimme Katajanokalle. Toimimme projektityöskentelyn hengessä ja hyödynnämme palveluita, nähtävyyksiä, tapahtumia ja luontoa, jotka kaikki ovat helposti tavoitettavissa.
Päiväkoti Suomenlinnaan pääset työskentelemään historiallisessa ja merellisessä ympäristössä, poissa liikenteen melusta, mutta kuitenkin vain 15 minuutin matkan päässä Kauppatorilta. Päiväkodeissamme vaalimme yhteisöllisyyttä ja painotammekin toiminnassamme vuorovaikutustaitoja sekä elämyksellistä kokemusta ja oppimista. Työympäristömme on uudistuksellinen ja innostava ja tiimityöskentely on vahvaa koko työyhteisön kanssa.

Tehtävääsi kuuluu erityistä tukea tarvitsevien lasten tuen järjestäminen ja suunnittelu päiväkoti Katajannokassa ja päiväkoti Suomenlinnassa sekä yhteistyö eri tahojen kanssa. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimit myös koko yksikön pedagogisena tukena. Tehtävässäsi tarvitaan ammatillista näkemystä kohdata lapset ja aikuiset sensitiivisesti, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta arjen tilanteisiin.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä erityislastentarhanopettajan koulutus tai soveltuva erityisopettajan pätevyys (laki 272/2005 ja asetus 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2804,75 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/ viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Piväkodin johtaja Maritta Mellin
09 310 73941
maritta.mellin@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa