Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.
 
Erikoisammattimies
 
Työavain 6-102-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 21.06.2019  kello 16:00
Kiinteistönhoitoyksikkö, apuvälinetiimi , Lääkärinkatu 8 00250 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Ylläpito
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Kiinteistönhoitoyksikön päävastuulla on sosiaali ja terveys -toimialaan kuuluvien toimitilojen sekä Tukkutorin kiinteistönhoito ja käyttäjäpalvelut. Lisäksi yksikkö vastaa apuvälineiden huollosta ja korjauksesta. Yksikkö jakautuu kuuteen tiimiin: eteläinen-, itäinen-, keskinen-, läntinen ja pohjoinen kiinteistönhoitotiimi sekä apuvälinetiimi.

Haemme apuvälinetiimiimme ERIKOISAMMATTIMIESTÄ

Apuvälinetiimin tehtävänä on vammais- ja vanhuspalvelulain mukaiset asuntojen muutostyöt sekä apuvälineiden huolto- ja korjaustehtävät. Erikoisammattimiehenä työtehtäviisi kuuluu apuvälineiden huolto ja korjaus. Tehtävään sisältyy myös asiakaspalvelua, joten tehtävään valittavan tulee olla yhteistyökykyinen ja asiakaspalvelutaitoinen.

Edellytämme soveltuvaa teknistä ammattitutkintoa tai kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Jätä hakemuksesi 21.6.2019 klo 16.00 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo hakuajan kuluessa.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1991,72 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Yksikön päällikkö Johannes Möttönen
09 310 25558
johannes.mottonen(at)hel.fi
040 687 2298
 
 
 Hae paikkaa