Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä” – arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.
 
Ravintolapäällikkö, Riistavuoren monipuolinen palvelukeskus
 
Työavain 26-194-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.08.2019 (päättyy 29.02.2020)
Hakuaika päättyy 02.07.2019  kello 14:00
Riistavuoren mopipuolinen palvelukeskus , Isonevantie 28 00320 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Monipalvelut
Keittiöala
 
Tehtävän kuvaus: Palvelukeskus etsii Riistavuoren monipuoliseen palvelukeskukseen ravintolapäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa ja kehittää itseäsi mielenkiintoisessa esimiestehtävässä!

Riistavuori on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Vastaat koko ravintokeskuksen sekä ravintolan päivittäisestä toiminnasta, palvelujen ja tuotteiden korkealuokkaisesta laadusta, asiakaspalvelun sujuvuudesta sekä myynti- ja markkinointitoimenpiteiden toteutuksesta kokonaisvaltaisesti ja tulosvastuullisesti.

Ohjaat 11 työntekijän tiimisi työtä kannustavalla ja innostavalla esimerkilläsi varmistaen ainutlaatuisen ja ketjuohjauksen mukaisen toiminnan toteutumisen. Myyntihenkisyys uhkuu sinusta ja osaavan tiimisi kanssa löydätte aina uusia tapoja ylittää asiakkaamme odotukset.Toivomme sinulta vahvaa kokemusta esimiestyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta tuloksellisesta johtamisesta. Esimiehenä olet reilu, kannustava, innostava ja ennakkoluuloton. Toivomme sinulta joustavuutta, ravintola-alan esimiestutkintoa, hyviä atk taitoja, sekä hyvää paineensietokykyä. Vastaat koko ravintolan toiminnasta palveluesimiehelle.

Odotamme, että olet tottunut itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn. Lisäksi olet kustannustietoinen, vuorovaikutustaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Pystyt joustamaan muuttuvissa tilanteissa ja omaat reippaan ja positiivisen asenteen. Kokemusta hoitoalan ruokapalveluista katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle asiantuntevan organisaatiomme tuen, Helsingin kaupungin kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi!


Työn aloitus on 01.08. tai sopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista sinun tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.Katso esittelyvideomme ja tutustu meihin paremmin!
https://www.youtube.com/watch?v=wind8DpYbiQ&t=2s

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Sari Huoviala
p. 09 310 27336
ma -pe klo 10-14
 
 
 Hae paikkaa