Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Työ Helsingin lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki -yksiköissä on lasten ja perheiden hyvinvoinnin kannalta merkittävää työtä. Työ sopii työuran eri vaiheissa olevalle sosiaalityöntekijälle, joka pitää nopeasti vaihtelevasta työstä.

Tule mukaan kehittämään lastensuojelun sosiaalityötä!
 
Sosiaalityöntekijä, vakituinen
 
Työavain 7-1236-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 18.06.2019  kello 16:00
Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki / Maunula , Suursuonlaita 1 00630 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Lastensuojelu
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää virkaan lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin ja tuen Maunulan yksikköön. Virkasuhde alkaa 1.7.2019 tai sopimuksen mukaan.

Maunulan moniammatilliseen arviointitiimiin kuuluu yhdeksän lastensuojelun sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityöstä, psykiatrinen sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä ja psykologi perheneuvolasta (50%:n työajalla) sekä johtava sosiaalityöntekijä. Tiimimme on tunnettu hyvästä yhteishengestään ja se on ollut haluttu työpaikka. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta. Samoissa tiloissa Maunulan toimipisteessä työskentelevät myös mm. lastensuojelun avohuollon sekä perhetyön tiimit ja yhteistyö heidän kanssaan on ollut toimivaa. Työntekijämme siirtyessä talon sisällä toisiin tehtäviin, tiimissämme on nyt avoin sosiaalityöntekijän virka.

Sosiaalityöntekijänä arvioit lapsen ja perheen tukitoimien tarvetta yhdessä perheen ja muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös virka-aikana vuorollasi lastensuojelun päivystyksessä, joka on pääosin puhelimitse tehtävää asiakastyötä. Lapset ovat työmme keskiössä ja lapsilähtöisyyttä tukee käyttämämme tuen tarpeen arviointimalli.

Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta arviointi - ja auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Tukenasi on kehittämismyönteinen tiimi sekä toimivat rakenteet: säännölliset tiimikokoukset, lähiesimiehen tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Perehdytämme Sinut yhdessä uuteen työhön mahdollisimman hyvin ja tarjoamme tukea työhön oppiessasi.

Tarjoamme kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Joustava työaika tukee työn suunnittelua ja jaksamista ja sinulla on mahdollisuus etätyöhön. Helsingissä saat työhön tarvittavaa tukea myös juridisista palveluista. Tarjoamme käyttöösi myös HSL:n työsuhdematkalipun, lounaskortin sekä autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon järjestymisessä. Otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen Helsingin kaupunki, kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1236-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Kokemusta lapsiperheiden parissa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutuksen ja dokumentoinnin taitoja.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3530,20 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 15min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
vs.johtava sosiaalityöntekijä Jussi Ruuskanen
050 4022 831
jussi.ruuskanen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa